Erciyes Anadolu Holding araç bağışladı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü'ne Erciyes Anadolu Holding 10 araç bağışladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Erciyes Anadolu Holding araç bağışladı

4-10 Mayıs Trafik Haftası nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’ndaki etkinlik alanında düzenlenen törende Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü'nün araç filosuna 30 araç bağış yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğü'ne araç bağışı yapan bağışcılardan biri de Erciyes Anadolu Holding oldu. 

Erciyes Anadolu Holding araç bağışladı

Yapılan törende bağışlanan 30 araçtan 10 aracı bağışlayan Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin konuyla ilgili şu açıklamada bulundu, "Sayın Valimiz Gökmen Çiçek Bey, İl Emniyet Müdürümüz Atanur Aydın Bey ve İl Jandarma Komutanımız Tuğgeneral Hakan Dedebağı sevdamız, huzur şehri Kayserimizin huzurunu bozmaya çalışanlara polisimiz, jandarmamız, bekçilerimiz yani tüm kolluk güçlerimiz ile göz açtırmıyorlar. Bugün İl Emniyet Müdürlüğü emrine verilen 30 aracın 10 tanesini bağışlamak Erciyes Anadolu Holdinge nasip oldu. Kazasız, belasız kullansınlar. Kahramanlarımızın ayaklarına taş değmesin. Onlar her şeye ve en iyisine layıklar" dedi.

Erciyes Anadolu Holding araç bağışladı