Ataman: İftira atanların er ya da geç maskeleri düşer

İYİ Parti İl Başkanı Sebati Ataman, mahkemenin verdiği kararı değerlendirdi.

Ataman: İftira atanların er ya da geç maskeleri düşer
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ile ilgili ortaya atılan iddiaların asılsız olduğunun, mahkeme kararı ile de kanıtlandığını belirterek, "İnşallah, mahkeme kararı çamur at izi kalsın diyenlere ders olur" dedi. 

Ataman, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: İYİ Parti İstanbul İl Başkanımız  Buğra Kavuncu hakkında kovuşturmaya yer olmadığına karar verildi. Ümit Özdağ, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun FETÖ’cü olduğunu ve Kazakistan Türk İş Adamları Derneği’nin başkan yardımcılığını yaptığını iddia etmişti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma sonunda, İstanbul İl Başkanımızın, bu örgütle irtibatını gösteren somut bir veriye rastlanmadığı, Bank Asya’ya para yatırmadığı, FETÖ ile bağlantılı şirketlere para transfer etmediği, soyut beyan ve iddialar dışında delil bulunmadığı ve  kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi...Unutulmasın ki, iftira atanların, er yada geç maskeleri düşer, çamur at izi kalsın zihniyeti içinde olanlara ders olması dileği ile...

KAVUNCU DA AÇIKLAMA YAPTI

Diğer yandan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu da mahkemenin kararını paylaşarak, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: Aylardır mesnetsiz iftiralar ve oluşturulmaya çalışılan algılarla; beni, ailemi, birlikte mücadele ettiğim arkadaşlarımı yıpratmaya çalışanlara en güzel cevabı neticelendirdiği soruşturmayla Türk yargısı verdi. Hukuki süreç neticesinde kovuşturmaya yer olmadığına karar verildi! Mücadelemiz, sonuna kadar devam edecek. İftiralar, çamurlar, yalanlar bizi çıktığımız yoldan asla döndüremeyecek! Bu karar, Partimiz kurulduğu günden beri oluşturulmaya çalışılan algının, çamur ve iftira olduğunun da kanıtıdır!İ ftiraların atıldığı ilk günden beri bana olan güvenini her aşamada gösteren, desteğini esirgemeyen Sayın Genel Başkanımıza, İl Başkanlarımıza, İstanbul İl ve İlçe Teşkilatlarımıza, kıymetli avukatlarıma ve desteğini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.