AK Partililerden sanayicilere ziyaret!

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ve beraberindeki heyet, Kayseri Serbest Bölgesi'nde bulunan fabrikaları ziyaret etti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

AK Partililerden sanayicilere ziyaret!

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ve beraberindeki heyet Kayseri'nin Ankara giriş yolu üzerinde 1’nci Organize Sanayi Bölgesi ile komşu olan Kayseri Serbest Bölgesi’nde fabrikaları ziyaret ettiler.

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, AK Parti Genel Başkan Vekil Yardımcısı Hacı Turan, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi İlçe Başkanı Tayyar Şahin ve ilçe teşkilatı, Cumhur İttifakı meclis üyesi adaylarıyla birlikte Kayseri Serbest Bölgesi'nde bulunan fabrikaları ziyaret etti.

AK Partililerden sanayicilere ziyaret!

AK Partili heyet Serbest Bölgede ilk olarak, Melikgazi Belediyesi tarafından yapılan araç girişlerinin ve gümrük işlemlerinin daha rahat yapıldığı Gümrük Giriş Kapısı'nda incelemede bulundu. Daha sonra, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş liderliğindeki heyet, şu firmaları ziyaret etti: Milenyum Metal, Gürkan Ofis Mobilyaları, Mun-Do Yatak, FEMAŞ Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş., Mert Makina ve SERSİM Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

AK Partililerden sanayicilere ziyaret!