AK Partili eski vekil: Kantarın topuzu kaçmıştır!

AK Parti Kayseri eski Milletvekili Prof Dr Pelin Gündeş Bakır, 'Tayyip Erdoğan ne bir melektir ne de şeytandır. O bir insandır. Fanidir. Eleştirilemez değildir.' dedi.

AK Partili eski vekil: Kantarın topuzu kaçmıştır!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri eski Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, "Yanlış yapılan işler gitgide arttığı için kantarın topuzu kaçmıştır. Artık doğru yapılan işler kalmamıştır. Eleştirilerimin dozu arttığı için akp buna müsamaha göstermemiş ve beni partiden ihraç etmişlerdir." sözleriyle de dikkat çekti. 

AK Parti yönetimine başta Suriyeliler olmak üzere yaptığı eleştirilere gündeme gelen ve daha sonra partiden ihraç edilen Kayseri eski Milletvekili Prof Dr Pelin Gündeş Bakır, şu ifadeleri kullanıldı:
Dün akşam bir twitime yapılan yoruma “ben akp’li değilim. Hiç olmadım” şeklinde verdiğim cevabı çarpıtanlar olmuş. Orada kastettiğim şeyin “fikir ve zihin yapısı” olduğu apaçık ortadadır. Eskiden Akp milletvekilliği yaptığım zaten bariz bir gerçektir.  Ayrıca twitter profilime bakıldığında 2011-2015 yılları arasında akp’de milletvekilliği yaptığım sabitlenmiş twitimden apaçık anlaşılmaktadır. Bunu gizlemek gibi bir amacım olsa başta o sabit twiti silerdim. Tayyip Erdoğan ne bir melektir ne de şeytandır. O bir insandır. Fanidir. Eleştirilemez değildir. Hataları da vardır, geçmişte doğru yaptığı işler de vardı. Geçmişte doğru yaptığı işleri övdüm. Yanlış yaptığı işleri de 2011’den beri yerdim. Yanlış yapılan işler gitgide arttığı için kantarın topuzu kaçmıştır. Artık doğru yapılan işler kalmamıştır. Eleştirilerimin dozu arttığı için akp buna müsamaha göstermemiş ve beni partiden ihraç etmişlerdir.
2014 yılında kendisinin doğru yaptığı işleri övmem benim akpli olduğumu göstermez. Doğruları överim. Yanlışları da en ağır şekilde eleştiririm. Bu ilkesel bir duruştur.

Akp politikalarını izlemediğim 2011’den beri aşikardır. Hatta sözcü gazetesi çözüm sürecine karşı çıktığım için 9-10 yıl önce benimle ilgili olarak aşağıdaki manşeti atmıştı. Akp o gün beni dinleseydi hendek operasyonlarında 793 vatan evladı şehit olmazdı!

Milletvekili olduğum 2011’den önce akp üyesi değildim. 2015’te Milletvekilliğim sona erdikten sonra aktif siyaseti bıraktım. 2011’den beri çözüm süreci, Suriyeli göçmen politikası başta olmak üzere akp’nin pek çok politikasına karşı çıktığım için akp’den “TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ YAPARAK MİLLETİ BÖLMEK VE IRKÇILIK” suçlamasıyla ihraç edildim. Ben o ihracı bir şeref madalyası olarak göğsümde taşıyorum!