AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen vefa toplantılarına devam ediliyor

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen vefa toplantılarına devam ediliyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Vefa toplantılarının bu seferki adresi Felahiye İlçesi idi. Felahiye İlçesindeki toplantıya Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuorğlu, il yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Milletvekili İsmail Tamer, Felahiye Ak Parti İlçe Başkanı Musa Zafer Kıngır, Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun ve Ak Parti Felahiye İlçesinde Ak Parti kurulduğundan beri görev almış yöneticiler katıldı.

ÇOPUROĞLU; HEP BİRLİKTE OLURSAK BAŞARILI OLURUZ

Programda bir konuşma yapan Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu;  Vefa toplantıları bir araya gelmemize vesile oluyor. Hem de teşkilatlarımızla istişareler yapabiliyoruz. Doğru yaptıklarımız eksik yaptıklarımız neler varsa hem belediyeler açısından hem de teşkilatlarımız açısından böyle bir fırsat bulmuşken de bir değerlendirme yapma imkânımız oluyor. Seçim zamanında zaten geliyoruz seçimden sonra buralarda olmak daha değerli olur diye düşünüyorum.

İstişare sünnet. Bizler hep beraber birlikte olursak başarılı oluyoruz. Bunun en güzel örneği de Felâhiye’de hep birlikte olduğumuz için seçimi kazandık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.

Toplantıda konuşan Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ise, bizler hep beraber dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşıyız. İnsan hafızası çok çabuk unutur. Biraz geçmişe dönecek olursak, daha önceleri sağlık konusunda hasta ile beraber yatan refakatçi olurdu, hastasını tedavi ettiren fakat parası olmadığı için hastanede rehin kalan hastalarımız vardı. Şimdi ise Şehir hastaneleri sayesinde mükemmel bir hizmet alıyor vatandaşlarımız. Sadece bu bir örnek. Bu örnekleri arttırabiliriz. Kendi Milli silahlarını üreten bir ülkeden bahsediyorum. Çok şükür dışa bağımlılığımız azaldı. İnşallah daha da azalacak. Yerelde ise belediye başkanımız Vural Coşkunun ilçe için çok büyük gayretleri var. Kendilerine buradan teşekkür ediyoruz. Dedi.

Felahiye Belediye Başkanı Vural Çoşkun ise, Ak Partinin 18 yaşında bir parti olduğunu ve bu günlere kolay gelinmediğini belirterek partimize sahip çıkmalarıyız dedi. Ak Parti İlçe Başkanı Musa Zafer Kıngirin selamlama konuşması ile toplantı istişarelerle sona erdi.