Yeni Müdür Kayseri'de göreve başladı!

Kayseri'de yeni müdür görevine başladı. Mustafa Şahin'in başka bir ile atanmasının ardından boşalan Tarım ve Orman Müdürlüğü görevine Bülent Saklav atandı. Yeni Müdür için karşılama programı düzenledi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Yeni Müdür Kayseri'de göreve başladı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de yeni Müdür göreve başladı. Malatya'da görev yaparken Kayseri'ye atanan ve 2018 yılından itibaren 5 yıl süreyle Tarım ve Orman Müdürü olarak görev yapan Mustafa Şahin, bu kez de İzmir'e görevlendirildi. 

Yeni Müdür Kayseri'de göreve başladı!

MÜDÜRLÜK ÖNÜNDE KARŞILAMA
Şahin'den boşalan Kayseri İl Müdürlüğü koltuğuna ise daha önce Aksaray Tarım ve Orman Müdürü olarak görev yapan Bülent Saklav oturdu.
Yeni Müdür Saklav, bugün itibariyle yeni görevine başladı.

Yeni Müdür Kayseri'de göreve başladı!

Yeni Müdür için hizmet binası girişinde karşılama programı yapıldı. Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli yeni Müdürü çiçeklerle karşıladı ve görevinde başarı diledi. 

Yeni Müdür Kayseri'de göreve başladı!

YENİ MÜDÜR MESAJI
Konuyla ilgili olarak Kayseri Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: Yen Müdürümüz görevine başladı. 15 Eylül 2023 tarihinde yayımlanan Cumhurbaşkanlığımızın 2023/411 Sayılı Kararı ile İlimize atanan Sayın Bülent Saklav 25.09.2023 tarihi itibariyle Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürü olarak görevine başladı. İl Müdürümüze ve Kayseri özelinde Ülke tarımına hayırlı olmasını temenni eder, çalışmalarında başarılar dileriz. Hoş geldiniz.
Yeni Müdür Kayseri'de göreve başladı!

Bülent Saklav kimdir?
1975 Aksaray doğumlu olan Bülent Saklav, İlk Orta ve Lise Eğitimini Aksaray da tamamladı. 1994-1999 yılları arasında Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesini bitirdi. 1999-2006 yılları arasında Aksaray Merkezde Serbest Veteriner Hekim olarak çalıştı. 2006 yılında Naklen Atama ile Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Sivas İli İmranlı İlçe Tarım Müdürlüğüne atandı. İmranlı İlçe Tarım Müdürlüğünde 2006-2009 yıllarında Veteriner Hekim, 2010-2011 yılları arasında İlçe Müdürü olarak görev yaptı. Daha sonra 2011 yılında Aksaray İli Gülağaç İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne tayin oldu. Burada 2011-2014 yılları arasında Veteriner Hekim, 2015-2016 yılları arasında İlçe Müdürü olarak görev yaptı. 2017-2018 yılları arasında Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su ürünleri Şube Müdürü görevinde bulunduktan sonra 11 Mayıs 2018 tarihinde Aksaray İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü olarak atandı. Bülent Saklav, evli 2 çocuk babası olup orta düzeyde İngilizce bilmektedir.
Yeni Müdür Kayseri'de göreve başladı!Yeni Müdür Kayseri'de göreve başladı!

Yeni Müdür Kayseri'de göreve başladı!