Yemeği Beğenmeyenden Para Almıyor

Beştepeler Mesire Alanında hizmet vermeye başlayan Beştepeler Beyza Restaurant'dan iddialı hizmet.

Yemeği Beğenmeyenden Para Almıyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Beştepeler Mesire Alanında hizmet vermeye başlayan Beştepeler Beyza Restaurant’dan iddialı hizmet. Yemekleri beğenmeyen müşterisinden para almamayı taahhüt eden restaurant işletmecisi Zafer Alpak, Kayseri mutfağı başta olmak üzere zengin bir menüyle hizmet verdiklerini söyledi. Alpak, “Yerel yemeklerin yanı sıra ızgara çeşitleri, balık ve kahvaltımız mevcut. Ayrıca müşterinin talebi doğrultusunda da yemek hazırlıyoruz” dedi. 

2005 tarihinden bu yana Beştepeler Kır Bahçesi İşletmeciliği yapan Zafer Alpak, Nisan 2019 tarihinden itibaren de çeşitli sebeplerle faaliyetini durduran Beştepeler Döner Restaurant’ı devraldı. Beyza Restorant ismiyle işlerlik kazanan işletme, döner özelliği sayesinde 360 derece seyir keyfi sunuyor. Müşteriler, yemek yerken, hem Erciyes manzarası hem de Kayseri’nin tamamını görme imkanı elde ediyor. 
ÖZEL GÜN ORGANİZASYONLAR
Beştepeler Beyza Restaurant’da düğün, nişan, sünnet, balo ve doğum günleri gibi özel toplantılar da yapılabiliyor. 200 kişilik kapalı, 1000 kişilik açık alan ile 300 araçlık oto park hizmeti sunuluyor. Toplu yemekler için de mekân oldukça müsait. Müşterilerin olumsuz hava koşullarından etkilenmemeleri için de açık alanın üstünün kapatılması için hazırlık yapılıyor.  
YEMEĞİ BEĞENMEYEN MÜSTERİDEN PARA ALINMIYOR
Beştepeler Beyza Restaurant’da, Kayseri’ye özgü mantı, yağlama, içli köfte, Kayseri tabağı gibi yöresel lezzetlerin yanı sıra kahvaltı, ızgara çeşitleri, tava, balık, makarna ve döner çeşitleri de mevcut. Burasını diğer restaurantlardan farklı kılan iki özellik var ki müşterilerin çok hoşuna gidiyor. Birincisi, müşterinin hazır menüyle sınırlı kalmayarak isteğine uygun yemek hazırlanıyor olması. İkincisi de, yemeği beğenmeyen müşteriden para talep edilmemesi. 
Beştepeler Beyza Restaurant olarak birinci önceliklerinin müşteri memnuniyeti olduğunu vurgulayan Zafer Alpak, “Müşterilerimize doyurucu ve lezzetli yemek sunumu konusunda iddialıyız. Bu nedenle yemeklerimizi beğenmeyen müşteriden para almamayı taahhüt ediyoruz. Ancak her misafirimiz yemek sonrası memnuniyetini dile getiriyor. Bu da bizi mutlu ediyor. 8 yıl Dubai'deki önemli turistik otellerde çalışan Kayserili bir ustayla hizmet veriyoruz. 'Bütün hemşerilerimizi restoranımıza davet ediyorum. Kalitenin asla tesadüf olmadığını da söylemek isterim” diye konuştu. 
İLETİŞİM:
Adres: Battalgazi Mah. Beştepeler Parkı No:8 Melikgazi – KAYSERİ
Web: beyzarestaurant
Facebook:Beyza-Restaurant-457624121650307/
Telefon: 0352 347 57 57