Vekiller Eren Bülbül'ü unutmadı

Kayserili vekiller, Trabzon'un Maçka ilçesinde 6 yıl önce PKK'lı teröristlerin güvenlik güçlerince yakalanmasına yardımcı olan Eren Bülbül'ü unutmadı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Vekiller Eren Bülbül'ü unutmadı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye’nin aklına, ‘İyi ki varsın Eren’ etiketiyle kazınan Eren bülbül, Trabzon’un Maçka ilçesinde PKK’lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar eden ve girdikleri evi gösterirken teröristlerin açtığı ateşle Jandarma Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik ile birlikte şehit olmuştu. Bülbül’ün hayatını kaybetmesinin üzerinden tam 6 yıl geçti.

Vekiller Eren Bülbül'ü unutmadıŞehit olmadan 2 ay önce sosyal medyadaki hesabında ‘Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın’ paylaşımının ortaya çıkmasıyla Türkiye’yi hüzne boğan Eren Bülbül, o paylaşımı yaptığı yıl dönümünde sosyal medyanın gündemi oldu. 

Vekiller Eren Bülbül'ü unutmadı

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler ile MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’da Eren Bülbül’ü unutmadı. Vekiller sosyal medya Eren Bülbül’ün o sözlerini ‘İyi ki varsın Eren’ notuyla paylaştı.
Böhürler paylaşımında, “Küçük yüreğine büyük bir vatan sevdası sığdıran bir kahramandı Eren. İyi ki vardın Eren, kalbimizde ve dualarımızda hep var olacaksın. Ruhun şad, mekanın cennet olsun.” dedi.

 

Milletvekili Ersoy ise MHP resmi sosyal medya hesabından yapılan, “Türk balası kurt olur, yeri gelir vatanı için Şehit olur!” yazısını alıntıladı.