Üvey kızına cinsel istismar suçlamasıyla yargılanan sanık...

Akkışla ilçesinde ikamet eden H.M.G. adlı şahıs Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesinde üvey kızına cinsel istismar suçlamasıyla yargılandı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

Üvey kızına cinsel istismar suçlamasıyla yargılanan sanık...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Akkışla ilçesinde ikamet eden H.M.G. adlı şahıs Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesinde üvey kızına cinsel istismar suçlamasıyla yargılandı. Duruşmada tutuksuz sanık H.M.G. ve davacı S.G. hazır bulundu. Mağdure S.D. duruşmaya katılmadı.

Tutuksuz sanık H.M.G mahkemede yaptığı açıklamada, "Mağdure eşimin kızı olur. S.D.'ye karşı hiç bir cinsel amaçlı temasım olmadı. Ben köyde ikamet ediyorum kız ise Kayseri'de yatılı okuyor. Hafta sonları dahi köye gelmiyor. Sadece bir ara deprem olduğunda geldi 4 gün kaldı. Kızın psikolojik sorunları var. Annesi köye çağırıyor ama kız gelmiyor. Hafta sonları arkadaşları ile kalıyor alkol ve sigara içiyor. Ben bir gün hafta içi şehre indim ve kızı gördüm okula gitmediğini dışarda gezdiğini annesine söyledim. Bu yüzden bana iftira attı. Üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum, beraatimi talep ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Davacı S.G. ise mahkemede yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Mağdure kızım olur. Eşim H.M.G. yapmaz, kızımın psikolojik sıkıntıları olduğunu düşünüyorum. Aklı yerinde değil. Hemen herkese inanır. Ben eşimden şikayetçi değilim. Kızım sürekli Kayseri'de, bir dönem de Akkışla'nın başka bir köyünde anneannesi var orada kaldı."

Tanık İ.A. ise mahkemede yaptığı açıklamada, "Mağdure liseden arkadaşımdı. Ben okul değiştirdikten sonra görüşmedik. S.D. sanırım iftira atıyor. Bana olayla ilgili sadece yakınlaşmaya çalışıyor demişti. Mağdure bana bunları anlatırken korkuyor gibiydi. Polise gitmek istedi ben de beraber gidelim dedim. Sonra polise gitmedik okul idaresine bildirdik." şeklinde ifadelere yer verdi.

Savcı mahkemede verdiği mütalaasında, "Sanık H.M.G.'nin cinsel istismar suçundan cezalandırılması talep ve mütalaa olunur." ifadelerine yer verdi.

Sanık H.MG. "Mütalaayı kabul etmiyorum, ben çiftçiyim eve gittiğim yok. 15 metrekare yerde kalıyorum. Takdir mahkemenindir." dedi.

Sanık vekili mahkeme heyetinden beyanda bulunmak için süre talep etti.

Mahkeme heyeti süre talebini kabul etti ve eksiklerin giderilmesi gerekçesiyle davayı ileri bir tarihe erteledi.