Üniversitenin panelistleri bakın kimler oldu?

Kayseri Üniversitesi'nde dikkat çeken panel. Panelistler kimler oldu? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Üniversitenin panelistleri bakın kimler oldu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Üniversitesi önemli bir panele ev sahipliği yapacak. Moderatörlüğünü Kayseri Üniversitesi Rektörü Kurtuluş Karamustafa’nın yapacağı panelde panelistler ise dikkat çekti. 

31 Mart yerel seçim hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti’de de seçim hazırlıkları sürerken, başkan adayları çalışmaları çerçevesinde hizmet süreleri boyunca neler yaptıklarını ve neler yapacaklarını anlatmaya devam ediyor. Çarşı, pazar gezen adaylar vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. 

Diğer yandan adaylar son günlerde gençlerle buluşarak, onları dinlemeye de hayli önem gösteriyor. Bu kapsamda çeşitli etkinlikler düzenlenirken, genç buluşmalarındaki artış gözlerden kaçmıyor. Bu kapsamda AK Partinin başkan adayları Kayseri Üniversitesi’nde öğrencilerle bir araya gelecek. Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı ve adayı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı ve adayı Ahmet Çolakbayrakdar ve Talas Belediye Başkanı ve adayı Mustafa Yalçın, ‘Kendini Kuran Şehir Kayseri Paneli’ ile öğrencilerle buluşacak. Panel 7 Mart Perşembe günü saat 14.00’de 15 Temmuz Yerleşkesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 
 

Üniversitenin panelistleri bakın kimler oldu