Yürek burkan feryat! Kan donduran iddia...

İyi Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç sosyal medya hesabı üzerinden Kayserili teyzenin isyanını yayınladı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Yürek burkan feryat! Kan donduran iddia...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İyi Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç sosyal medya hesabı üzerinden Kayserili teyzenin isyanını yayınladı. Kılınç, 'Hürriyet mahallesi ziyaretimizde, teyzemiz yüreğimizi yaktı. İktidarın Ülkemizi getirdiği bu duruma sessiz kalmayalım artık yeter.' dedi.

Kayserili teyze belediyenin kapısına gidip odun ve kömür istediğini belediyenin talebi yerine getirmeyip üstüne bir de araçlarını üzerine sürdüğünü ve kendisini hastanelik ettiğini iddia etti.

Kayserili teyze yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Çöpün kenarındaki ekmeği aldım üzerindeki karıncayı temizleyip çocuklarıma verdim. Çocuklarım o ekmekle okula gitti. Defter, kalem bulamadım yeri geldi o bebeleri büyütmek için Caminin kapısına oturdum. Hangi devlet kanadımızdan tuttu? Belediyenin kapısına vardım. Hükümetin kapısına bana kömür, odun verin dedim. Bana vermediler arabayı üstüme sürdüler. Beni hastanelik ettiler. Az önce markete girdim bir tane zeytin alamadım. Neden? 140 TL, bir yağ alamadım neden? 250 TL. Yağın başına varılmıyor. Ramazan geliyor, ben ne yiyeceğim de oruç tutacağım. Bizi bu hale getiren devlet utansın. Beni bu hale getiren devlet utansın. Beni bu halimle o Cami'ye devlet oturtturdu."