Süksün hizmet bekliyor!

Kayseri'nin İncesu ilçesine bağlı Süksün Mahallesi sakinleri yaşadıkları sorunların çözüme kavuşmasını bekliyor. Mahallede asfalt, yol, çevre düzenlemesi ve aydınlatma sorunları yaşanıyor. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Süksün hizmet bekliyor!

Kayseri'nin İncesu ilçesine bağlı Süksün, Zafer Mahallesi Terziköy Evleri bölgesinde oturan vatandaşlar dertli. 100 konutun üzerinde ayrı bir yerleşim alanı haline gelen bölgede ulaşımdan aydınlatmaya kadar farklı alanlarda altyapı sorunlarının yaşandığı ifade edildi.

Süksün hizmet bekliyor!

Toplu ulaşım konusunda da sorunların olduğu bölgeyi ziyaret eden İYİ Partili Osman Türk, vatandaşların bu güne kadar yaptıkları başvurulara gerekli cevapların verilmediğini söyledi. Bölgede sorunları dinleyen Türk,  yetkililere seslenerek, "Vatandaslarmizin bugüne kadar yapmış olduğu başvuru istek ve taleblerini neden görmezden geldiniz ve vatandaşımızın hakkı siz yerel yöneticilerinde  görevi olan belediye hizmetlerini ne zaman yerine getireceksiniz? Gönül belediyeciliği anlayışıyla hizmet ettiğini söyleyen Kayseri Büyükşehir Belediyemize sesleniyorum; bir an önce eksiklikler digeirlmelidir.  Ben konunun takipçisi olmaya devam edeceğim. Hemşehrilerimizin sesi olmaya her zaman devam edeceğim" diye konuştu.  

Süksün hizmet bekliyor!

“Yerel seçimler yalnızca yerel yönetici seçmek değildir" diyen  Türk, "Halkımız yetim, dirayetli yönetimler istiyor ve bekliyor. Sorunların arkasından değil önünden giderek çözüm üreten, çaresiz değil care yollarını bilen ve onlara sahip yönetimler istiyor" şeklinde konuştu. 

Süksün hizmet bekliyor!

Türk, "Kayseri'de artık nitelikli, dünyayı okuyan insanlardan oluşan bir ekibe sahip olan ve onları ustaca yöneten başkan adayları aranıyor" ifadelerini kullandı. Osman Türk, İYİ Parti'den Kocasinan Belediye Meclis Üyesi iken Milletvekili seçimlerinde aday adaylığı için bu görevinden istifa etmişti. 

Süksün hizmet bekliyor!Süksün hizmet bekliyor!