Son Dakika: Kayseri'den o isim Dervişoğlu'nun listesine girdi

İyi Parti'de genel başkanlık yarışının tamamlanmasının ardından Genel İdare Kurulu (GİK) seçimlerine geçildi. Kayseri'den bir isim de Dervişoğlu'nun listesine girmeyi başardı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Son Dakika: Kayseri'den o isim Dervişoğlu'nun listesine girdi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Olağanüstü kurultay kararı alan İyi Parti’de 5. Olağanüstü Kurultay Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium yapıldı. 
Meral Akşener’in son kez genel başkan olarak konuşmasının ardından adayların konuşmasına geçildi. Adayların konuşmasının ardından da delegasyon yeni genel başkanı belirlemek için sandık başına gitti. 
İlk iki turda hiçbir aday yeterli oyu alamazken,  3. turda 611 oy alan Müsavat Devrişoğlu İyi Parti’nin yeni Genel Başkanı olurken, genel başkanın belli olmasının ardından Genel İdare Kurulu seçimlerine geçildi. Kayseri’den Kazım Yücel de 50 kişiden oluşan İyi Parti Genel İdare Kurulu Genel Başkan DEvrişoğlu’nun listesinden girmeyi başardı. Yücel 31 Mart 2024 seçimlerinde İyi Parti’den Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmuştu. 
İşte Devrişoğlu’nun GİK listesi
Son Dakika: Kayseri'den o isim Dervişoğlu'nun listesine girdi