Sırada hangi isim ile yollar ayrılacak? Kayserispor Haberleri

Kayserispor'da sıcak saatler yaşanırken, Murat Duman ile yolların ayrılmasıyla birlikte istifaların devam etmesi bekleniyor. Sarı-Kırmızılı takımda başarısızlığın ana sebebi olarak gösterilen Murat Duman'dan sonra Tayfun Türkmen'in adı da geçiyor. Diğer yandan Burak Yılmaz için devam kararı alındı mı? Ayrıntılar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haber bülteninde...

Sırada hangi isim ile yollar ayrılacak? Kayserispor Haberleri
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’da, Kapalı Kale Taraftarının büyük tepkisi sonrası Murat Duman’la yollar ayrılmıştı.

Şimdi sıra kime ya da kimlere geldi? Takıma gönül veren binlerce taraftar, kulüpteki bu sıcak gelişmeleri enbean takip ediyor. Başarısızlığın en büyük nedeni olarak okları üzerine çeken, yaptığı hiçbir transferde başarı sağlayamayan Murat Duman’dan sonra, Altyapı Koordinatörlüğüne getirilen Tayfun Türkmen’in olduğu söyleniyor.

Sırada hangi isim ile yollar ayrılacak? Kayserispor Haberleri

Kafasına göre hareket etmesiyle tepki toplamıştı

Kulüpte lisansı olmamasına rağmen başkasının belgesiyle çalışan, Murat Duman’a yakınlığı ile bilinen Türkmen’in de gitmesine kesin gözle bakılıyor. Kayserispor ile sözleşmesi devam ederken Zonguldak Kömürspor ile anlaşan, sonrasında gelen tepkiler üzerine anlaşamayan Tayfun Türkmen, son dönemde Burak Yılmaz’ın ekibine dahil olmuştu. Yedek kulübesinde kendine rol biçen Türkmen, geçtiğimiz yıl Kayserispor’da maçları takip etmesi için kiralanan arabasıyla şahsi işlerini yaptırmasından dolayı büyük tepki görmüştü. Görevi bırakan, ardından da hiçbir şey olmamış gibi yeniden devam eden Türkmen’in Kayserispor’da vadesi tükendi. Altyapıdan profesyonel olarak A takıma yükselen gençlerle anlaşamayan, onların kadro dışı bırakılmasını sağlayan Tayfun Türkmen’in de birkaç gün içinde istifa edeceği öğrenildi.

Sırada hangi isim ile yollar ayrılacak? Kayserispor Haberleri

Murat Duman'ın torpili ile göreve gelmişti

Türkmen, Kayserispor’da 2001 yılında futbol oynamıştı. İki yıl Kayserispor’da top koşturan Tayfun Türkmen, Murat Duman’ın torpiliyle kulübe altyapı sorumlusu olarak gelmişti. Aldığı maaş ve tazminatıyla da tepki gören Türkmen’den sonra kulüpten ayrılacak isimlerin olduğu da konuşuluyor. Bakalım Murat Duman’dan sonra hangi isimlerle yollar ayrılacak?

Sırada hangi isim ile yollar ayrılacak? Kayserispor Haberleri

Burak Yılmaz için ne karar verildi?

Kayserispor'da Burak Yılmaz için yönetim hangi kararı aldı. Üst üste alınan başarısız sonuçların ardından Burak Yılmaz'ın da istifa edeceği konuşuluyordu. Başkan Ali Çamlı, Murat Duman ile yolları ayrdı, fakat Burak Yılmaz ve ekibiyle devam kararı aldı. Yılmaz, Pendikspor maçında da takımın başında görev yapacak. Murat Duman'ın Kayserispor'dan ayrılması, takımda morallerin artmasına neden oldu. Özellikle yabancı futbolcuların Murat Duman'ın gitmesiyle yüzlerinin güldüğü gelen haberler arasında yer aldı.