Kayserispor'da Samet Koç'tan ilginç paylaşım

Kayserispor'da, Murat Duman ile yolların ayrılması sarı-kırmızılı camiada büyük sevinç yaşatırken, basın sözcüsü Samet Koç'un paylaşımı dikkatlerden kaçmadı. Murat Duman ile yakınlığı ile tanınan Koç, Emre Aydın'ın, ' Olacaklar sensiz olsun, Hoşçakal' parçasıyla üzüntüsünü dile getirdi.

Kayserispor'da Samet Koç'tan ilginç paylaşım

Kayserispor'da, sportif direktör Murat Duman ile yolların ayrılması büyük yankı oluşturmuştu.

Kapalı Kale Taraftarları liderleri Ahmet Dirgenali'nin direktifleri doğrultusunda yazılı bir açıklamayla büyük tepki vermişti. Murat Duman için 'Kellesini istiyoruz' diye yapılan açıklamanın ardından 1 gün sonra Başkan Ali Çamlı da bu isteği geri çevirmemişti.

Koç'un paylaşımı Murat Duman'a mı Yunus Akbulut'a mı?

Sarı-kırmızılı kulübü yaptığ yanlış transferlerle dibe çeken murat Duman'ın ayrılması camiada büyük sevinç yaşatırken, basın sözcüsü Samet Koç'un paylaşımı dikkatlerden kaçmadı. Murat Duman ile yakınlığı ile tanınan Koç, Emre Aydın'ın, ' Olacaklar sensiz olsun, Hoşçakal' parçasıyla üzüntüsünü dile getirdi. Bu paylaşımın Murat Duman'a mı yoksa, aynı gün gönderilen Yunus Akbulut'a mı olduğu netlik kazanmadı. 

Kapalı Kale'nin verdiği tepki sonrası Murat Duman'dan sonra Yunus Akbulut da nasibini almıştı. Samet Koç'un bu paylaşımına nasıl bir tepki gelecek merak ediliyor. Koç'un bu paylaşımı uzun zaman konuşulacağa benziyor. 

Kayserispor'da Samet Koç'tan ilginç paylaşım