Son dakika! Kayserispor'da bir kelle daha alındı

Kayserispor'da bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. Sarı-Kırmızılı takımda Kapalı Kale'nin verdiği tepkilerin ardından yaprak dökümü devam ediyor. Sportif Direktör Murat Duman'ın ardından, Tayfun Türkmen beklenirken, başka bir isim ile yol ayrımına gidildi. Kayserispor haberleri için Kayseri Olay'ı takip etmeye devam edin.

Son dakika! Kayserispor'da bir kelle daha alındı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor'da taraftarın kelle alma operasyonu devam ediyor.

Trabzonspor maçı sonrasında takımın en büyük itici gücü olan Kapalı Kale, Murat Duman için 'Kellesini istiyoruz' açıklaması yaparak tepkisini göstermişti. Murat Duman ile bu tepki sonrası Başkan Ali Çamlı yolların ayrıldığını duyurdu. Murat Duman'ın 2.5 yıllık süreçte elle tutulur bir başarısının olmaması ve yaptığı yanlış transferler sonunu getirmişti.

Son dakika! Kayserispor'da bir kelle daha alındı

Tayfun Türkmen bekleniyordu, fakat başka bir kelle alındı

Kayserispor'da Murat Duman'ın ayrılmasının ardından taraftarın tabiriyle 'Kelle alma operasyonu' devam ediyor. Herkes Murat Duman'ın kankası Tayfun Türkmen'i beklerken, son zamanlarda sorumsuzluğu ile dikkat çeken başka bir isim ile yollar ayrıldı. Kapalı Kale, Kayserispor'da yaklaşık 6 yıldır önce tercüman, sonrasında idari menajer olarak çalışan Yunus Akbulut'un da kellesini istedi. Kayserispor yönetimi de taraftarın bu isteği doğrultusunda Akbulut ile yolları ayırdı. Özellikle yabancı oyuncularla yakınlığı bilinen Yunus Akbulut, Serdar Maraşlı döneminde de kulüpten gönderilmişti. Eski Başkan Berna Gözbaşı da kulüpte otoriteyi sağlamak adına Yunus Akbulut'u yeniden işe almıştı.

Son dakika! Kayserispor'da bir kelle daha alındı

Sıra Tayfun Türkmen'e geldi, başka gidecek var mı?

Kayserispor'da, Yunus Akbulut ile yolların kesin olarak ayrılmasının ardından gözler Tayfun Türkmen'e çevrilmiş durumda. Altyapı Koordinatörlüğü görevi yapan Murat Duman'ın torpiliyle Kayserispor'da lisansı olmadığı halde, başkasının belgesiyle çalışan Tayfun Türkmen'in, sezon sonu gönderileceği ifade edildi. Kayserispor'da, Murat Duman, Yunus Akbulut'tan sonra temizlik operasyonunun devam edip etmeyeceği merakla bekleniyor.  

Son dakika! Kayserispor'da bir kelle daha alındı