Erciyes Anadolu Holding o hareketi unutmadı

Erciyes Anadolu Holding'e bağlı İstikbal 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı örnek davranışıyla gönüllere giren küçük kız Mina'nın da yer aldığı bir video klip ile kutladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Erciyes Anadolu Holding o hareketi unutmadı

Erciyes Anadolu Holding'e bağlı İstikbal 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı örnek davranışıyla gönüllere giren küçük kız Mina'nın da yer aldığı bir video klip ile kutladı.

Manisa Salihli'deki Erciyes Anadolu Holding şirketlerinden İstikbal Mobilya'nın mağazasının önünde rüzgarın etkisiyle yere düşen flamaları kaldıran küçük Mina adlı kız, sosyal medya gündeminde yer bulmuştu. Güvenlik kamerasına yansıyan bu olay, sosyal medyada geniş bir beğeniyle karşılanmış ve küçük kızın kim olduğunun bulunması yaklaşık 2 ay sürmüştü.

Erciyes Anadolu Holding o hareketi unutmadı

Erciyes Anadolu Holding'e bağlı İstikbal, Mina'nın da yer aldığı bir video klibiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Şirketin sosyal medya hesaplarından paylaşılan kutlama videosunda, "İstikbal mağazamızın bayraklarını kaldıran, duyarlı ve sevimli davranışıyla herkesi gülümseten güzel çocuk! Yeni odanda mutlu ve başarılı olman dileğiyle, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun!" mesajıyla birlikte yayınlandı.

Erciyes Anadolu Holding o hareketi unutmadı