'Sil baştan mahalleler kurmak için geliyoruz'

İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarla buluşan Şahin, projelerini anlatmaya devam ediyor. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Sil baştan mahalleler kurmak için geliyoruz'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İyi Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin, belediye başkanı seçildiği takdirde yapacağı projeleri anlatmaya devam ediyor. İnsan odaklı projeleri ile yerel hizmette liderliğe aday olduklarını söyleyen İyi parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin “ Şeffaf yönetim anlayışımız ile başarılı projeler ortaya koyacağız. Uzun zamandır sahadayız, halkımızın sorunlarını ve beklentilerini çok iyi biliyoruz. Vatandaşlarımızın hayalleri için birlikte hareket etmek istiyoruz” dedi. 

Yeni projelerin yeni umutlar var ettiğini belirten Şahin “ Güçlü Kocasinan’ı var edebilmek yeni başlangıçlarının yapılması şart. O umut biziz. Uygulanabilir projelerimiz ile Kocasinan’ımızı hep birlikte yeniden inşa edeceğiz. ‘Güzel bir denizci sözü var. Gideceğiniz yeri biliyorsanız size uygun bir rüzgar mutlaka vardır’ Biz nereye gideceğimizi biliyoruz. Sil baştan mahalleler kurmak için geliyoruz. Şehrimizin en güzel yakasında ekolojik villalar yapmak için geliyoruz. Kocasinan’ımızı turizme açmak için geliyoruz. Gençleriyle, karnavallarıyla, konserleriyle, yaşayan bir kent için geliyoruz. Gençlerimizle kol kola girmeye geliyoruz. Yaşlılarımızın elinden tutmaya geliyoruz. Köylümüzle çalışmaya çiftçimizle üretmeye geliyoruz.” ifadelerini kullandı.