Şahin'den, esnaf ziyareti

İyi Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin, Yeni Sanayi Bölgesinde bulunan esnaflar ile bir araya geldi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Şahin'den, esnaf ziyareti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Esnaf ziyaretlerini sürdüren İyi Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin, Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Yeni Sanayi Bölgesinde bulunan esnaflar ile bir araya geldi

Şahin'den, esnaf ziyareti

Sanayi ve emekçilerin önemine her fırsatta vurgu yapan Belediye Başkan Adayı Şahin, “Büyük emek gerektiren zanaatların devam ettirilmesinin önemli olduğunu söyleyerek mevcut belediyeler tarafından gerekli desteğin verilmiyor oluşuna dikkat çekti.

Şehrin ekonomisine alın teriyle katkı sunan ve durmak bilmeden çalışan esnafların sorunlarını dinleyen Şahin “Yeni Sanayi’nin, sanayi esnafı ve şehir için güzel bir yatırım olduğunu biliyoruz. Yeni Sanayi Esnafımız mevcut belediyelerden şikayetçi olduğunu dile getiriyorlar. Esnafımız doğalgaz sorunu ve alt yapı eksikliğinden şikayetçi. Biz sözümüzü verdik. Güçlü Kocasinin’ı birlikte inşa edeceğiz. İyi Belediyecilik Kocasinan’a iyi gelecek.” İfadelerini kullandı.