Özhaseki: Kayseri için güzel projeler yolda

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de yerel basınla bir araya geldi. Kocasinan Anadolu Harikalar Diyarı'nda düzenlenen toplantıda konuşan Bakan Özhaseki, Kayseri için müjdelerin yolda olduğunu söyledi. Detaylar Kayseri Olay'ın, Kayseri haberinde.

Özhaseki: Kayseri için güzel projeler yolda
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kocasinan Anadolu Harikalar Diyarı’nda düzenlenen toplantıda basın mensupları ile bir araya geldi. Bakan Özhaseki burada önemli açıklamalarda da bulundu. 

Konuşmasında Kayseri’de yapılan yatırımalar hakkında bilgi veren Özhaseki, Kayseri’de her alanda yatırımlara devam edileceğini, bu yatırımlarla şehrin marka değerinin daha da artacağını dile getirdi. Özhaseki: Kayseri için güzel projeler yoldaÖzhaseki, kayak merkezi ve lojistik merkez çalışmalarının tam gaz sürdüğünü, TOKİ konutlarının anahtarlarının da teslim edileceğinin bilgisini verdi. Kayseri için güzel projelerin yolda olduğunu ifade eden Bakan Özhaseki, şu ifadeleri kullandı; “Kayseri büyük işlere imza atacaktır. Kayak merkezi şehrimizin çehresini değiştirecek. Erciyes şehrimizin bir marka değeri olarak önümüzde duruyor. Serbest bölge kurduk, 1 milyar dolarlık ihracat yapıyorlar şimdi. Belediye olarak üstümüze de düşmeyen şeyler yaparak şehrimizi kalkındırdık. OSB’lerimiz, 5 tane üniversitemiz var. Hızlı trenimiz de bitmiş olacak inşallah. 1 sene önce temel atmanın faydasını görmüş olacağız. Havaalanı ve millet bahçesi çalışmalarımız sürüyor. Lojistik merkezinin inşaatı devam ediyor. TOKİ’mizin konutlarının bugün anahtar teslimlerini yapacağız.”Özhaseki: Kayseri için güzel projeler yolda