Otobüste kız çocuğuna 'şemsiyeli' taciz iddiası!

Kayseri'de belediye otobüsünde kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla yargılanan sanık hakim karşısına çıktı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Otobüste kız çocuğuna 'şemsiyeli' taciz iddiası!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de belediye otobüsünde kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla yargılanan sanık hakim karşısına çıktı. Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada tutuksuz sanık M.İ. hazır bulundu. Duruşmaya Davalı; Ö.Y., S.Y. ve Mağdure A.Y. katılmadı.

Mahkeme heyeti Sanık M.İ.'ye mağdure A.Y.'nin ifadesini okudu. Mağdure A.Y.'nin ifadesi ise "Sanık otobüste giderken elindeki şemsiyeyi bana değdirmek suretiyle beni taciz etti. Sonrasında ise eliyle özel bölgeme dokundu. Bu eylemler ben Küçük Ali mahallesinde otobüsten ininceye kadar devam etti." şeklinde idi.

Sanık M.İ.'den suçlamalara karşı savunma yapması istendi. Sanık M.İ. mahkemede yaptığı açıklamada, "Mağdureyi tanımıyorum sabah 08.30'da Hacılar otobüsüne bindim. Otobüste ayakta seyahat ediyordum. Bir elimde şemsiye vardı diğer elimle de demire tutunuyordum. Otobüs kalabalıktı. Bir yolcu kız çocuğu camı açmamı istedi ben de açtım. Şemsiye o sırada kasıt olmaksızın değmiş olabilir bimiyorum. Üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum. Ben Hacılar yol ayrımında indim mağdure nerede indi bilmiyorum. Ben 61 yaşındayım hayatımda böyle bir şey yapmadım. Beraatimi talep ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Dava duruşmaya katılmayan müştekilerin gerekirse zorla getirilmesi ve eksiklerin giderilmesi gerekçesiyle ileri bir tarihe ertelendi.