Öğrenciler istedi, Başkan yaptı  

Kayseri Üniversitesi Bünyan Yüksekokulu  öğrencileri Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun'dan bakın ne istedi? Öğrencilerin isteği üzerine başkan ne yaptı? Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Öğrenciler istedi, Başkan yaptı  
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Üniversitesi Bünyan Yüksekokulu, öğrenci memnuniyetini ön planda tutarak, öğrencilerin taleplerini karşılamak adına yeni bir hizmete imza attı. Yüksekokul bünyesindeki öğrenci yurdunun içerisine yapılan basketbol ve voleybol sahasının ardından, öğrencilerin daha fazla spor yapabilmesi için asfalt çalışmaları tamamlandı.

Öğrenciler istedi, Başkan yaptı  
Kayseri Üniversitesi Bünyan Yüksekokulu  ve öğrenci yurdu içerisinde öğrencilerin talebi Başkan Özkan Altun’u harekete geçirdi. Taleplerin üzerine yapılan basketbol ve voleybol sahasının ardından bölgedeki asfalt çalışmalarını tamamladı.

Öğrenciler istedi, Başkan yaptı  
Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, ‘Burada Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile tamamlanan asfalt çalışmaları ile Sümer, Hastane, Üniversite, Yurt, Ticaret Merkezi ve yeni Sümer- Hastane bağlantı yolunu halkımızın hizmetine sunduk. İlçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun’ ifadelerini kullandı.

Öğrenciler istedi, Başkan yaptı