O sucuk markasıyla ilgili şok iddia!

Ünlü sucuk markaları arasında yer alan 'Yayla Sucuk' ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Sucuk markasının Almanya hükümeti tarafından marketlerden toplatılmaya başlandığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

O sucuk markasıyla ilgili şok iddia!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ünlü sucuk markaları arasında yer alan 'Yayla Sucuk' ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Sucuk markasının Almanya hükümeti tarafından marketlerden toplatılmaya başlandığı iddiaları gündeme adeta bir bomba gibi düştü. Kayseri denince akla gelen gıda ürünleri arasında başı çeken Sucukla ilgili Yayla Sucuk adlı firmanın ürünlerinde E.Coli bakterisi tespit edildiği iddia edildi.

Artı49'un, 'Almanya’da Türk et üreticisi marka ürününü geri çağırıyor: Enfeksiyona neden olabilir' başlıklı haberine göre: "Almanya’da marketlerde geri toplatma furyası yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir başka Türk üretici markanın geri çağırma vakasının ardından şimdi ise bir Türk et üreticisi ürettiği sucuğu geri çağırıyor. Üründe enfeksiyona sebep olan E. Coli bakterisi tespit edildi. Geri çağrılmadan etkilenen ürünün bilgileri:

Ürün adı: Yayla Sucuk dilimler halinde

Ambalaj birimi: 200g, 80g, 250g

Seri no: 10865984, 10855916

Son kullanma tarihi: 14.01.2024, 23.02.2024 ve 01.03.2024

Ürünü satın alan müşteriler fiş ibraz etmeden ücretlerini geri alabilirler.

E. Coli bakterisi nedir?

İdrar yolu enfeksiyonunun başlıca nedeni bakterilerdir. Bağırsakta bulunan bu bakteriler escherichia coli türüne aittir. Bakteriler kişinin rektumundan yukarı doğru tırmanarak idrar yoluna ulaşır ve enfeksiyonun oluşmasına yol açarlar."

Konuya ilişkin Artı49'un, 'Almanya’da Türk et üreticisi marka ürününü geri çağırıyor: Enfeksiyona neden olabilir' başlıklı haberini okumak için TIKLAYIN