O ilçede barış imzalandı!

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk'ün yeniden aday gösterilmesinin ardından yaşanan istifaların ardından, Öztürk yaptığı paylaşım ilçede barış imzalandı yorumlarını da beraberinde getirdi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

O ilçede barış imzalandı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de Adalet ve Kalkınma Partisi’nin belediye başkanlarının açıklandığı 3 Şubat 2024 tarihinde mevcut belediye başkan adaylarının yeniden aday gösterildiği Felahiye ve Yahyalı’da AK Parti ilçe başkanları istifa etmişti. Yahyalı’da ayrıca AK Parti Yahyalı Gençlik Kolları Başkanı Ali Burak Yapıcı ve Yahyalı Yeşilköy AK Parti mahalle temsilcisi Cumali Çarbuga da istifa ettiklerini duyurmuştu.

O ilçede barış imzalandı!

Bu yaşananların ardından Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk’ün paylaşımı ilçede barış imzalandı yorumu da beraberinde getirdi. İstifa eden İlçe Başkanı Esat Türkmenoğlu, MHP İlçe Başkanı Nebi Akkuş ve AK Parti Yahyalı İlçe Başkanı olarak Adem Sarıçiçek ile bir araya gelen Öztürk, o anları, “Geçmişte aramızda yaşanan görüş ayrılıklarını geride bırakarak, birlik ve beraberlik mesajı vermek için bir araya geldik. Hepimiz aynı siyasi görüşe sahibiz ve artık daha güçlü bir birlik içindeyiz. Geleceğimizi birlikte şekillendirecek ve ilçemizi daha iyi bir noktaya taşıyacak adımları birlikte atacağız. Bu birlik ve dayanışma ruhuyla, daha yaşanabilir bir Yahyalı için el ele vereceğiz. Önceki dönem AK Parti Yahyalı İlçe Başkanlığını yapan Esat Türkmenoğlu başkanımıza bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz.” İfadeleriyle paylaştı.