Netleşen adaylıklar sonrası Ersoy'dan Bahçeli'ye ziyaret

MHP'nin Kayseri adaylarının belli olmasının ardından MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Genel Başkan Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Ziyarette neler konuşuldu? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Netleşen adaylıklar sonrası Ersoy'dan Bahçeli'ye ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Martta yapılacak yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) adayları geçtiğimiz günlerde açıklandı. MHP Kayseri’den 5 ilçede aday çıkardı. 2019 yerel seçimlerinde Sarıoğlan, Sarız, Özvatan ve Pınarbaşı ilçelerinden aday çıkaran MHP cephesi 31 Mart 2024 seçimleri için merkez ilçe taleplerini gündeme getirmiş, ancak yanıt bulamamıştı. MHP’nin bu talebinin ardından merkez ilçe olmadı ama bir kırsal ilçe olan Bünyan, Cumhur İttifakı kapsamında aday gösterilmesi noktasında MHP’ye geçti. 

MHP’nin Kayseri adayları ise şöyle:

Sarıoğlan: Bekir Ayyıldırım
Sarız: Baki Bayrak
Özvatan: Halit Demir
Pınarbaşı: Menduh Uzunluoğlu
Bünyan: Selahattin Metin

Kesinleşen adaylıkların ardından MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Ziyarete ilişkin bir kare paylaşan Milletvekili Ersoy, “İlelebet yanında her zaman izinde…” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin gündeminde yerel seçimler yer aldı. Genel Başkan Bahçeli’nin Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve ilçeler için 17-0 talimatı verdiği de belirtiliyor.