Nergis'ten Teşkilatlara uyarı!

Nergis'ten Teşkilatlara uyarı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, Develi ilçesini ziyaret etti. Önce yeniden Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı, tebrik eden Nergis, daha sonra ilçe teşkilatında partilileriyle bir araya geldi. Konuşmasına Develili eski Milletvekili Sami Dedeoğlu’nu överek başlayan Nergis, “Sami abimizin yokluğunu aratmayalım dedik.  Çok gayretle, samimiyetle çalışan bir abimizdi, ama nasip böyleymiş. Her işte bir hayır var” dedi.

“17 yıldır iktidar olan AK Parti ile her alanda Türkiye gelişti, büyüdü” ifadelerini kullanan Nergis, Develi’de araç sayısının arttığını belirterek, “Develi ye girdik ve arabadan geçilmiyor Develi. Bundan 20 yıl önce burası böyle değildi.  Yani ev almak, araba almak ciddi problemdi.  Bir sokağa giriyordunuz emekli olan veya devlette maaşı olan çok azdı. Bugün gelinen noktayı biz 20 yıl önce hayal edemezdik” diye konuştu.

Partililerine “Sizler, mahallenizde, komşularınız arasında birer Recep Tayyip Erdoğan’sınız” diye seslenen Nergis, kendisine gelen bir şikayeti anımsattı ve “Bir kurumdan şikayet geldi.  Teşkilat mensubu bir kadın geldi, işte ben buyum, işte ben şuyum diye. ‘O an orada bulunan herkes ona nefretle baktı’ dediler. Bir  teşkilat mensubu kuyruğa ben girmem diye masaya vurmamalı ve terör estirmemeli” diye konuştu.