MHP Milletvekili Adayı İsmail Özdemir Oyunu Ailesi İle Birlikte Kullandı

MHP Milletvekili Adayı İsmail Özdemir Oyunu Ailesi İle Birlikte Kullandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Adayı İsmail Özdemir, oyunu anne ve babasıyla birlikte kullandı. Özdemir, “Bugün Bir demokrasi şöleni yaşanıyor. Türkiye taptaze bir güne uyanacak inancını taşıyorum” dedi.

MHP Kayseri 1. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Özdemir, Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için 11. 30 sıralarında oy kullanacağı Melikgazi İlçesi’ndeki  Mustafa Yazar İlkokulu'na annesi Sakine ve babası Memiş Özdemir ile birlikte geldi.

Özdemir,  oy kullanacağı okulun önünde partililer ve vatandaşlar tarafından karşılandı. 1485 nolu sandığa giden Özdemir, sandık görevlileriyle selamlaştıktan sonra vatandaşların oy kullanmasını bekledi. Anne ve babasının oy kullanmasının ardından oy pusulalarını alan Özdemir, kabinde oy verme işlemini tamamladı.

Özdemir, oy pusulasının bulunduğu zarfı sandığa atarken basın mensuplarına poz verdi.

Oy verme işleminin ardından çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulunan Özdemir, "Türk Demokrasisi açısından aynı şekilde siyasi tarihimiz açısından da son derece önemli birgün. Seçimlerin vatanımıza, milletimize ve şehrimize hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Bizde vatandaşlık görevimizi yaptık. Sabahın erken saatleri olmasına rağmen vatandaşlarımızın muazzam bir ilgisi var. İnşallah seçime ve sandığa katılım oranı da yüksek seviyede seyreder , Türkiye’nin bu manadaki demokrasi serüveninde önemli bir noktayı aşmış oluruz. Ben ilk açıklamamda ‘Sevdamız Kayseri’ tabirini kullanmıştım. Akabinde bu tabir dalga dalga yayıldı. Kayseri gerçekten de bizim sevdamız. Gezdiğimiz yerlerde gittiğimiz her vatandaşımızda ve kapılarını çaldığımız kişilerde samimiyet gördük. Ciddi manada beklentilerde var. Biz bir şey ifade ettik. Milliyetçi Hareket Partisi samimi duruşundan ve size gösterdiği samimiyetten bundan sonrada geri durmayacaktır. Bizim ölçümüz ve esasımız bu olacaktır dedik. Herşeyden önce Türkiye’nin milli birlik ve bütünlüğünün tesis edilmesi süresince fedakarca bir yaklaşım sergileyen kendi sorumluluk duygusu hakikaten Türkiye’ye örnek olan sadece bugünlere değil, geçmişten gelen bir anlayışla beraber geleceğe de baktığımız zaman Milliyetçi Hareket Partisi için önemli bir süreçti bu. Seçim hayırlara vesile olsun. Akşam sandıkların açıldığı saatleri bekleyeceğiz. Oy kullanmaya kıymetli anne ve babamla birlikte geldim. Bizde herkes gibi ailemizle birlikte oy kullanalım, paylaşalım istedik. Bugün Bir demokrasi şöleni yaşanıyor. Türkiye taptaze birgüne uyanacak inancını taşıyorum " dedi.

Annesi Sakine Özdemir’de “ Ben çok gururlu ve onurluyum. Devletimize, milletimize hayırlı olsun.”  diye konuştu.

Babası Memiş Özdemir ise “Oğlum ile gurur duyuyorum. Herşeyin hayırlısı olsun. Türkiye için yeni bir sayfa açılacaktır” ifadelerini kullandı.

Özdemir, oy kullanmasının ardından ailesi ve teşkilat mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi ve okuldan ayrıldı.