Melikgazi için üç başkan adayı

3 Temmuz 2023 tarihinde başlayacak olan kongre süreci nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi kulisleri hareketlendi. CHP'de en hareketli ilçe ise üç ismin ön plana çıktığı Melikgazi… CHP kulislerinde Melikgazi İlçe Başkanlığı için Nazlı Erdoğan, Erol Kılıç ve Hasan Hüseyin Keskin'in isimleri geçiyor.

Melikgazi için üç başkan adayı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Genel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri gerekçesi ile kongreleri yapılmayan CHP’de, 28 Mayıs seçimlerinin ardından kongre süreci de, tartışmalarla, başladı. 3 Temmuz 2023 tarihinde ilçe delegelerinin seçimleriyle başlayacak kongre sürecinde 5 Ağustos-10 Eylül tarihleri arasında ilçe kongreleri gereçleşecek.

Melikgazi için üç başkan adayı

CHP’de ilçe kongreleri nedeniyle kulisler hareketlenirken, ilçeler arasında en dikkat çekici olanı ise Melikgazi… Kayseri’nin en büyük ilçesi olan Melikgazi ilçesi için şu ana kadar üç isim öne çıkıyor. Bu isimlerden ilki daha önce CHP’de Talas Belediye Başkan adayı olarak kamuoyunun önüne çıkan Nazlı Erdoğan… CHP kulislerinde adı Melikgazi İlçe Başkanlığı için geçen ikinci isim ise emekli bir asker olan Erol Kılıç.

Melikgazi için üç başkan adayı

CHP Melikgazi ilçe başkanlığı için adı geçen üçüncü isim ise, Avukat İbrahim Kaan’ın milletvekili aday adaylığı için ilçe başkanlığı görevinden istifa etmesinden sonra, kısa süre bu görevi yürüten Hasan Hüseyin Keskin… 

Melikgazi için üç başkan adayı
CHP’de ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından da 16 Eylül-15 Ekim tarihleri arasında il başkanları belirlenecek.