KTO Başkanı Gülsoy: Kayseri'de fırsatçı esnaf görmüyorum

KTO Başkanı Gülsoy: Kayseri'de fırsatçı esnaf görmüyorum
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Esnaf ile görüşen Başkan Gülsoy yaptığı açıklama da; “Kayseri’de bir fırsatçıyı görmüyorum. Hiçbir esnafımın üzerine de bunu yakıştıramam. Çünkü kendilerine yakışanı yaparlar” dedi.

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy Kayseri ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, 'enflasyonla topyekun mücadele' kapsamında yüzde 10 indirim yapacak firmaları ziyaret etti. Sohbetin konusu ise ekonomik sıkıntılar ve alınan tedbirler oldu. Kayseri Ticaret Odası Başkanı Gülsoy çarşı esnafının enflasyonla mücadeleye topyekun  destek verdiğini belirterek esnafa teşekkür etti şunları söyledi: “Hazine ve Maliye bakanımız Berat Albayrak’ın açıkladığı gibi enflasyonla topyekun mücadele kapsamında çarşı esnafımızda bizde varız diyor. Enflasyonla mücadele içerisinde en az yüzde 10 indirim yapmak şartıyla bu arkadaşlarımızın hepsi katılıyorlar. Bizde varız diyorlar. Kayseri’ye yakışan bu. Kayseri esnafı her zaman devletinin yanında oldu. Devletin uzattığı eli hiçbir zaman boşta bırakmamıştır. Bizde esnaflarımıza teşekkür ediyoruz hem de broşür bastırdık onları dağıtıyoruz. Esnafımızın dertlerini dinliyoruz, sıkıntılarını anlatıyorlar. Bizde notlarımızı alıyoruz. Aldığımız notları belli yerlere ileteceğiz. Şu anda bizim en önemli konumuz enflasyonla mücadele konusudur. Esnaflarımız bu konuda ziyaret ediyoruz. Hepsi de canla başla bu sıkıntıdan kurtulmak için devletimizin yanında olduklarını ve bizde varız diyorlar. Esnaflarımıza destek verdiklerine teşekkür ediyoruz”

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Gülsoy Kayseri’de  ekonomik sıkıntıyı fırsata çeviren esnaf kesimi olmadığını belirterek hiçbir esnafa bunu yakıştıramam” dedi Gülsoy şunları söyledi: “Bizim kayseri esnafımızda, ,işadamlarımızda tüm üyelerimizde fırsata çeviren hiç kimse yok. Bizim Kayserimizde fırsatçı yok. Bizim kayserimizde tüketiciyi kandıracak bir işlem yapabilecek bir esnaf kesimi yok. Çünkü rızka inanan, rızkı veren Allah diyen, müşteri velinimetimiz olgusunu en iyi bilen bir esnaf kesimine sahibiz. Sağ olsun bunların öyle bir fırsatçılık ve olumsuz işler yapmazlar. Yapmadıklarına da inanıyorum. Hem de canı gönülden inanıyorum. Çünkü biz bu çarşıda büyüdük. Kayseri esnafını biliyoruz. İşadamlarını biliyoruz. Hepsi dürüst, doğru bir şekilde gerçek anlamda devletinin aynında yer alarak, gerçek anlamda yüzde 10 indirim yapmayı da taahhüt ediyorlar. Onun için bizim Kayseri’de bir fırsatçıyı görmüyorum. Hiçbir esnafımın üzerine de bunu yakıştıramam. Çünkü kendilerine yakışanı yaparlar. Devletinin yanında olduklarına bakarlar. Rızkının kazanmanın peşindeler. Sarraf ve Kuyumcularda bu kampanyada da biz varız diyorlar” –Haber Merkezi