KESOB'un fiyat tarifesi çıkmazı! Kapatıldı...

Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) internet sitesinde yer alan 'fiyat tarifeleri' bölümünü neden kapattı? Detaylar Kayseri haber bülteninde...

KESOB'un fiyat tarifesi çıkmazı! Kapatıldı...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) internet sitesinde yer alan “fiyat tarifeleri” bölümünü kapattı. Birliğin artan maliyetler, art arda gelen zamlar nedeniyle sürekli değişmek zorunda kalan tarifeler nedeniyle bu kararı aldığı konuşuluyor.  Bu yöndeki iddianın gerçek olup olmadığı merak konusu olurken Birliğin resmi internet sitesinde yer alan “Fiyat Tarifeleri” bölümünü yeniden aktif edip, etmeyeceği ise merak konusu oldu. Özellikle ekmek zammı konusunda daha önce açıklama yapılacağını duyuran, ancak bu konusa sessizliğe bürünen ve herhangi bir açıklama yapmayan KESOB yönetiminin, ekmek zammı tartışmaların ardından fiyat tarifeleri bölümünü kapatmasının nedeni merak konusu oldu. 
KESOB'un fiyat tarifesi çıkmazı! Kapatıldı...
Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne (KESOB) ait resmi internet sitesinde “Fiyat Tarifeleri”  bölümü neden kaldırıldı?
İnternet sitesinde meslek faaliyetlerine yönelik ücret tarifeleri yer alıyordu. Hem merkez hem de ilçelerde uygulanan fiyat tarifeleri odaya ait www.kesob.com adlı internet sitesinde yer alıyordu. Ancak hafta başından itibaren bu alanın aktif olmaması akıllarda soru işaretleri bıraktı. KESOB esnafların hizmetlerine karşılık talep ettiği ücretlerin yer aldığı fiyat tarifeleri bölümünü neden siteden kaldırdı? O bölüm neden aktif değil? 
ARTAN MALİYETLERLE BİRLİKTE SÜREKLİ DEĞİŞEN TARİFELER NEDENİYLE Mİ?
Bu konuda artan maliyetler, ortaya çıkan zamlar nedeniyle tarifelerin sürekli güncellenmek zorunda kaldığı ve bu nedenle söz konusu bölümün internet sitesinde şu an faal olmadığına yönelik iddialar da konuşulmaya başlandı.
KESOB'un fiyat tarifesi çıkmazı! Kapatıldı...
KESOB FİYAT TARİFELERİ BÖLÜMÜNÜ YENİDEN AKTİF EDECEK Mİ?
Kamuoyunda Birliğin artan maliyetler, art arda gelen zamlar nedeniyle sürekli değiştirmek zorunda kalan tarifeler nedeniyle bu kararı aldığı konuşuluyor.  Bu yöndeki iddianın gerçek olup olmadığı merak konusu olurken KESOB’un, resmi internet sitesinde yer alan “Fiyat Tarifeleri” bölümünü yeniden aktif edip, etmeyeceği ise merak konusu oldu. 

KESOB'un fiyat tarifesi çıkmazı! Kapatıldı...