Kayserili iş adamının şirketi 63 milyon TL'lik sipariş aldı 

Kayserili iş adamının şirketi 63 milyon TL tutarında sipariş aldığını KAP üzerinden yatırımcıları ile paylaştı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Kayserili iş adamının şirketi 63 milyon TL'lik sipariş aldı 

Kayserili iş adamı Hüseyin Çevik'in Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da “CVKMD” koduyla işlem gören şirketi CVK Maden İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yaptığı açıklamada  yurt dışı merkezli şirket ile maden cevheri satış anlaşması yapıldığını duyurdu.

Şirket bağlı ortaklığı Hayri Ögelman Madencilik A.Ş.'nin, yurt dışında yerleşik bir şirket ile "Maden Cevheri Satışı" konusunda anlaştığını ve 63.639.000 TL (2.010.000 USD) sipariş aldığını açıkladı.

Şirketin KAP üzerinden yaptığı açıklama şu bilgilere yer verildi; “Bağlı Ortaklığımız Hayri Ögelman Madencilik A.Ş., yurt dışında yerleşik bir şirket ile "Maden Cevheri Satışı konusunda anlaşmıştır. Siparişin toplam bedeli yaklaşık 63.639.000,00 Türk Lirası (2.010.000,00 USD)'dır. Kamuoyuna duyurulur.”

Şirketin KAP üzerinden yaptığı açıklama için TIKLAYINIZ

Şirket önceki gün KAP üzerinden yaptığı açıklamada da şirkete bağlı ortaklığı Hayri Ögelman Madencilik A.Ş.'nin, yurt dışında yerleşik bir şirket ile "Maden Cevheri Satışı" konusunda anlaştığını ve  34.263.000 TL (1.086.000 USD) sipariş aldığını açıklamıştı.