Kayseri'den kısa kısa - 30 Ocak

Kayseri'den kısa kısa. 30 Ocak'ta Kayseri'de ön plana çıkan haberleri Kayseri Olay Haberde bulabilirsiniz...

Kayseri'den kısa kısa - 30 Ocak

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Çarşı Melikgazi'nin sona yaklaşan çalışmalarını denetledi.
Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Palancıoğlu, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı ve Melikgazi İlçe Başkanı Tayyar Şahin ile çalışmaları inceledi.

Kayseri’de hangi partinin Hacılar İlçe Başkanı istifa etti? İstifa gerekçesi olarak neyi gösterdi?

Kayseri’nin Hacılar ilçesinde Deva Partisi’nin kurucu İlçe Başkanı Ali Tayfun Çakıcı istifa etti. 10 Ekim tarihinde yapılan kongrede ilçe başkanı olarak görev yapan Çakıcı istifasını açıkladı.

Büyükkılıç, Hunat Pasajı'ndaki esnafla bir araya geldi

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kentte faaliyet gösteren Hunat Pasajı'nın yanı sıra bütün alt geçit esnafları ve aileleri ile bir araya geldi. Büyükkılıç, Hunat Pasajı Esnaf Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen 2'nci Olağan Genel Kurul Toplantısı'na katıldı.

Büyükkılıç, AK Parti Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı'na katıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ankara'da düzenlenen AK Parti'nin ‘Türkiye Yüzyılı İçin Gerçek Belediyecilik’ adıyla hazırladığı Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı'na katıldı.

CHP yarın adayını tanıtacak!

Cumhuriyet Halk Partisi’nde 27 Ocak 2024 tarihinde toplanan Parti Meclisi ve Merkez Yürütme Kurulu 209 seçim bölgesinde yarışacak adaylarını açıklamıştı. Alınan karar sonucu CHP’nin Melikgazi adayı Özgür Alçı, Kocasinan adayı Mustafa Yıldız, Talas adayı Hacı İbrahim Yıldırım, Develi adayı Faruk Kürkcü ve Hacılar adayı Kadir Adanır olarak kamuoyuna duyurulmuştu.

Talas'ta personele siber eğitim

Talas Belediyesi personeline siber farkındalık eğitimi verildi. Talas Belediyesi Meclis Salonu'nda Siber Güvenlik Uzmanı Mehmet Demir tarafından gerçekleştirilen programda, siber güvenliğe dair konular ele alındı.

Erciyes Üniversitesi itiraz edecekleri uyardı!

Kayseri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) teşvik ödeneği değerlendirme sonuçları ve itiraz süreci hakkında uyardı. Yapılan açıklamada ıslak imzaya ve 6 Şubat 2024 Salı gününe dikkat çekildi. 

KASKİ su fiyatlarına gizli zam mı yaptı?

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın açıklamalarına rağmen Aralık ayı ve Ocak ayı KASKİ’nin birim fiyatlarındaki farklılık, 'KASKİ su fiyatlarına gizli zam yapıyor' yorumlarını beraberinde getirdi. Bu sorunun yanıtı, Kayseri Olay farkı ile, Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninden okuyabilirsiniz.

Velilere kötü haber! Ona da zam geldi!

Ekonomik sıkıntılarla birlikte alım gücü her geçen gün düşerken, zam üstüne zam haberleri de gelmeye devam ediyor. Bu kez de servis ücretleri zamlandı. Kayseri Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Odası Başkanı Yavuz Ay, artan maliyetlere dikkat çekerek, zammın kaçınılmaz olduğunu ifade etti.