Kayseri'de terör örgütlerine operasyon: 9 gözaltı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, terör örgütlerinin faaliyetlerini deşifre etme ve engelleme hedefiyle operasyon gerçekleştirdi. 9 kişi göz altına alındı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Kayseri'de terör örgütlerine operasyon: 9  gözaltı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, terör örgütlerinin faaliyetlerini deşifre etme ve engelleme hedefiyle operasyon gerçekleştirdi.

17 Mart ile 24 Mart tarihleri arasında yapılan çalışmalar sonucunda FETÖ, PKK/KCK ve DHKP-C gibi terör örgütlerine yönelik soruşturmalar gerçekleştirildi.

FETÖ terör örgütü soruşturmaları kapsamında 6, PKK/KCK terör örgütü soruşturmaları kapsamında 1, DHKP-C terör örgütü soruşturmaları kapsamında ise 2 şahsa karşı gerekli yasal işlemler titizlikle uygulandı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, terörle mücadelede hukuk devleti ilkelerine bağlı, insan haklarına saygılı bir görev anlayışıyla hareket ediyor. Bu çerçevede, toplumun tüm katmanlarıyla ve terörle mücadele eden diğer kurumlarla koordinasyon ve iş birliği içinde çalışarak, halkın huzurunu ve devletin selametini korumak için her türlü terör olayını önlemeye yönelik kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı.