Kayseri'de hekimler seçime gidiyor!

Kayseri'de Diş Hekimleri Odası genel kurul yapacak. Seçim Nisan ayında yapılacak. Genel kurulda yeni seçilecek yönetim kuruluna, Oda adına taşınır ve taşınmaz mal almak, satmak, ipotek etmek ve bunlar üzerinde her türlü ayni hak tesis etmek, kaldırmak gibi konularda yetki verilmesi de istenecek. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'de hekimler seçime gidiyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de Diş Hekimleri seçim yapacak. Diş Hekimleri Odası’nın 20’inci Olağan Genel Kurulu, çoğunluklu olarak 06 Nisan 2024 gününde saat:12.00’te Millet Caddesi Belediye Durmaz İş Merkezi’ndeki oda hizmet binasında yapılacak. Bu tarihte çoğunluk sağlanamadığı takdirde aynı gündemle genel kurul 20 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 12.00’de KEAH Geriatri Merkezi Konferans Salonu’nda  yapılacak.  Seçim ise 21 Nisan 2024 Pazar günü 09.00-17.00 saatleri arasında Oda hizmet binasında yapılacak.

Kayseri'de hekimler seçime gidiyor!

Yeni yönetim taşınmaz mal almak, satmak için yetki isteyecek

Diğer yandan 20. Olağan Genel Kurul gündeminde 12 madde var. Gündem maddeleri arasında yönetimin hayata geçirmeyi planladığı bazı projeler nedeniyle  ‘Yeni Seçilecek Yönetim Kuruluna, Oda adına taşınır ve taşınmaz mal almak, satmak, ipotek etmek ve bunlar üzerinde her türlü ayni hak tesis etmek, kaldırmak gibi konularda yetki verilmesi. Yeni dönem tahmini bütçesinin okunması ve karara bağlanması Bütçede fasıllar arasında aktarım yapılması konusunda yeni seçilecek Yönetim Kuruluna yetki verilmesi. Oda organlarında görev alanlara ödenecek yol ve yatacak yer giderleri ile günlük yevmiye miktarına ilişkin Yönetim Kurulu’na yetki verilmesi’ gibi konularda var. Genel kurulda aynı zamanda  yeni yönetim kurulu, denetleme kurulu, disiplin kurulu, türk diş hekimleri birliği delegeleri de seçilecek. Odanın mevcut Başkanı Dış Hekimi Umut Kural yeniden  aday olduğunu açıkladı.