Son Dakika: Kurban kesim bedelleri açıklandı

Kayserililerin de merakla beklediği kurban kesim bedeli Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklandı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Son Dakika: Kurban kesim bedelleri açıklandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Tüm İslam aleminde olduğu gibi Kayseri’de de Kurban Bayramı için geri sayım başladı. Kurban kesme ibadetini yerine getirmek isteyen vatandaşlar ise kurbanlık arayışına çoktan girişti. Kimisi kurban pazarlığında orta yolu bulup kurbanını alırken kimisi biraz daha pazar araştırması yaparak kararını sonra vermeyi planlıyor. 

Dini vazifesini yerine getirecek olan vatandaşlar için ise Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından vekaletle kurban kesim bedelleri açıklandı. Diyanet İşleri Başkanlığında düzenlenen Vekaletle Kurban Organizasyonu Tanıtım Toplantısı’nda konuşan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 2024 yılı için vekaletle kurban kesim bedelini yurt içinde 11 bin 750 TL, yurt dışında ise 4 bin 750 TL olarak belirlendiğini açıkladı. 

Son Dakika: Kurban kesim bedelleri açıklandı

Yapılan açıklamada, “Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı olarak 2024 yılı vekâletle kurban kesim bedelini yurt içinde 11.750 TL, yurt dışında ise 4.750 TL olarak belirledik.

Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfımız ülkemizin her bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine ve birçok ülkedeki mazlum, mağdur ve muhtaçlara milletimizin iyilik elini uzatmaya devam etmektedir, inşallah bundan sonra da devam edecektir.” denildi.