İYİ Parti'de bir kedi vakası! Peki, şimdi ne olacak?

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, kendisine sığınan kediyi parti il binasına getirince kedi bir anda partinin maskotu oldu.

İYİ Parti'de bir kedi vakası! Peki, şimdi ne olacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, kendisine sığınan kediyi parti il binasına getirince kedi bir anda partinin maskotu oldu. İl Sekreteri Metin Ceylan, 'Maskotumuz, biz onu değil, o bizi buldu, hoş geldin Maya' paylaşımı yaptı.

SAHİBİ ÇIKMAZSA PARTİNİN MASKOTU OLACAK!

İYİ Parti İl Başkanı Ataman, kendisine sığınman kediye sahip, çıkarak yakından ilgilendi. 

Kedinin İl Başkanı Ataman’ın bahçesinde görüldüğü, Başkanın da kediyi kaderine bırakmayıp, sahip çıktığı ifade edildi. Kedinin sahibinin çıkması halinde teslim edileceğini, çıkmaması halinde de partide misafir edileceği ve partinin bunsan sonraki süreçte de maskotu olabileceği konuşuluyor. Diğer yandan yaşanan bu olay siyasette kedi vakası olarak ilk değil. Özellikle parti genel merkezlerinde zaman zaman siyasete de dahil olan kediler dikkat çekiyor. 

İYİ PARTİ GENEL MERKEZİ, PARTİ KORİDORLARINDA GEZEN KEDİYİ SAHİPLENDİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de parti koridorlarında gezen kedinin bakımının üstlenilmesini istememiş ve kedi daha sonra sahiplenilmişti. Adı Şanslı olan kedi, partideki hayvanseverlerin gözdesi haline geldi.

CHP’NİN KEDİSİ ŞERO

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi’nin şu anki binasının inşaatı sırasında doğan Şero da ünlü olan kedilerden. 15 yıldır CHP binasında yaşayan Şero, zaman zaman haberlere konu oluyor. Şero, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, parti binasındaki canlı yayınına da konuk olmuş, bir süre objektiflere takılmıştı.