Hastaneye alternatif bir yol daha

Bünyan ilçesinde asfalt çalışmaları sürerken Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun önemli açıklamalarda bulundu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Hastaneye alternatif bir yol daha
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, ilçede yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Altun burada önemli açıklamalarda bulundu. 

Sümer Mahallesi İnönü Caddesi ile yeni açmış oldukları hastane yolunda asfaltlama çalışmalarının başladığını söyleyen Başkan Altun, “Burada alt yapı çok sorunluydu, su birikintisi oluyordu tüm alt yapıyı hem KCETAŞ, hem KASKİ hem doğal gaz olmak üzere tamamen bitirdikten sonra asfalt çalışmasını yapmaya başladık. Yeni bir yol açtık. Hastanemize ulaşım çok kolay devlet hastanemiz bugün günde bin 500 hastaya bakan, Kayseri’den, çevre şehir ve ilçelerden hasta alan bir hastane. Buranın ulaşımına alternatif bir yol daha sunduk. Sümer Mahallesi’nden artık hastanemize ulaşabilecek vatandaşlarımız.” dedi.

Altun, İnönü Caddesi ile Hastane Caddesi birleştiği zaman orada ortak kaldırım, peyzaj çalışmalarının 8 Ocak’tan itibaren ihaleye çıktıktan sonra yaklaşık bir ay içinde çalışmaların tamamlanacağını ve modern bir görünüme kavuşacağını ifade etti.