Gül ile Özhaseki neden buluştu?

Geçtiğimiz günlerde 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Kayseri'de buluştu. Peki bu buluşmada neler konuşuldu? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Gül ile Özhaseki neden buluştu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri geçtiğimiz Perşembe günü çok konuşulan bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Aslen Kayserili olan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Perşembe günü adını taşıyan Abdullah Gül Üniversitesi içersinde bulunan Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesini ziyaret için Kayseri’ye geldi.  

Gül ile Özhaseki neden buluştu?

Yine bir dizi programlara katılmak üzere Kayseri’ye gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin de aynı programa katıldı. Yıllar sonra bir araya Gül ile Özhaseki basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya dair iki isimden de bir açıklama gelmedi. 

Gül ile Özhaseki neden buluştu?

İklinin görüşmesi merak konusu olurken Gazeteci Osman Çiftci konuyu gündeme taşıdı. “Yıllar sonra iki önemli ismi bir araya ne getirdi? diyen Gazeteci Çiftci, Abdullah Gül Üniversitesi fuaye alanında buluşan Gül ile Özhaseki’nin görüşmesinde başka katılımcı olup olmadığını da sordu.