Fuhuş yapılan 2 ev kapatıldı

Ağustos ayında Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı çalışmalar sonucu fuhuş yapıldığı tespit edilen 2 ev kapatıldı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Fuhuş yapılan 2 ev kapatıldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valiliği, Kayseri Emniyet Müdürlüğü’nün 1-31 Ağustos 2023 tarihlerinde yaptığı çalışmalarla ilgili kamuoyunu bilgilendirdi. Kayseri Valiliği’nden yapılan açıklamada; söz konusu tarihlerde Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalara dikkat çekti. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün 629 bilgilendirme faaliyetinde bulunduğu belirtilen açıklamada; 12 sosyal yardım faaliyeti düzenlendiği; Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile ortak çalışma yapılarak 126 vatandaşın siber suçlar, dolandırıcılık ve hırsızlık konularında bilgilendirme yapıldığı ifade edildi. İpeksi Dokunuş ile Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller Projesi kapsamında Minikler Kayseri İl Seçmesinde; 5 birincilik, 2 ikincilik ve 5 üçüncülük başarısı elde edildiği ifade edildi. Aynı tarihlerde Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar konusunda da bilgi verildi. Satıcılık ve dilencilik yapan, yayaları ve sürücüleri taciz ederek para vermeye zorlayan çocuklara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde: Aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali suçundan 75 aileye; dilencilik yaptırmak suçundan 1 şahsa adli işlem yapılırken; dilencilik yapmaktan 12 şahsa idari işlem yapıldığı vurgulandı. 

Fuhuş yapılan 2 ev kapatıldı
Çocukların Korunmasına Yönelik farklı zamanlarda yapılan 27 denetim uygulamasında: 819 kişi sorgulandı, aranması olan 2 şahıs yakalandı. 52’si internet ve playstation salonu olmak üzere 102 umuma açık işyeri, park-bahçe, metruk bina kontrol edildi.
Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin söz konusu tarihlerde yaptığı çalışmalar hakkında da bilgiler verilirken;  4 kasten öldürmeye teşebbüs ve 1 kasten yaralama olaylarının şüphelisi 22 şahıs yakalandığı duyuruldu. Fuhuş yapıldığı tespit edilen 2 ev ilgili komisyon kararı ile kapatıldı. Yapılan çalışmalar sonucu ayrıca; 127 hırsızlık olayında şüpheli 154 şahıs yakalandı.Çalıntı olarak aranan 11 oto ile 22 motosiklet bulundu; olayların şüphelisi 41 şahıs yakalandı. 16 dolandırıcılık olayının şüphelisi 10 şahıs yakalandı. UYAP aranması bulunan 424 şahıs yakalandı. 84 kayıp şahıs bulundu.