Flaş! Kayseri'de heyelan yolu trafiğe kapattı

Kayseri - Pınarbaşı yolunda yaşanan heyelan nedeniyle Pınarbaşı istikameti trafiğe kapatıldı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Flaş! Kayseri'de heyelan yolu trafiğe kapattı

Kayseri - Pınarbaşı yolunda meydana heyelan nedeniyle Pınarbaşı istikameti trafiğe kapandı.  

Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durumu ve Kapalı Yollar Bülteni'ne göre, Kayseri-Pınarbaşı yolunda yaşanan heyelan nedeniyle Kayseri-Pınarbaşı yolunun 72-74. kilometreleri arasında, Bahçecik Mevkii'nde geçiş tehlikeli hale geldiği için güvenlik amacıyla Pınarbaşı istikametinin trafiğe kapatıldığını duyurdu.

Yetkililer, heyelanın neden olduğu yol kapanması sonrasında ulaşımın Kayseri istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlandığını açıkladı. 

Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durumu ve Kapalı Yollar Bülteni'nde Kayseri - Pınarbaşı yolunda meydana gelen heyelan için şu ifadelere yer verildi; “Kayseri-Pınarbaşı yolunun 72-74.km.leri arasında (Bahçecik Mevkii) meydana gelen heyelan nedeniyle Pınarbaşı istikameti trafiğe kapanmış olup ulaşım Kayseri istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.”

Flaş! Kayseri'de heyelan yolu trafiğe kapattı

Diğer yandan Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durumu ve Kapalı Yollar Bülteni'nde yer alan diğer önemli gelişmeler ise şu şekilde;

  • TEM Otoyolunun Kumburgaz Kavşağı-Çatalca Kavşağı Kesimi arasında bulunan Çatalca Gümrük Köprüsünde derz yenileme çalışması nedeniyle Edirne istikametinde ulaşım diğer şeritlerden sağlanacaktır. (09.02.2024/22:00-12.02.2024/06:00)
  • İzmir-Aydın Otoyolunun 1-4.km.leri arasında Aydın Şehir Hastanesi bağlantı yolu otoyol kesişim köprüsü çalışması nedeniyle İzmir-Aydın istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Aydın-İzmir istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
  • Bozüyük-Eskişehir-Ankara yolunun 27-28.km.leri arasında Kartal Altgeçidinde bakım onarım çalışmaları nedeniyle Kartal altgeçidinin Eskişehir-Bursa istikametinde 3 şeritli yolun bir şeridi (çalışma durumuna göre 2 şerit) trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • TAG Otoyolunun Narlı Kavşağı-Gaziantep Batı Kavşağı Kesimi 7-8.km.leri arasında Gaziantep Batı Alın Gişesi (SGS) yapım çalışmaları nedeniyle şerit aktarımı yapılmış olup, ulaşım Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  •  Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunun 0-74.km.leri arasındaki muhtelif kesimlerde oto korkuluk yapım çalışması nedeniyle her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • Konya-Antalya yolunun Demirkapı Tünelleri Konya-Antalya istikameti sağ tüpü bakım onarım çalışmaları nedeniyle kapatılmış olup, ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.
  • Bingöl-Genç-Diyarbakır yolunun 18-32.km.leri arasında muhtelif kesimlerde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • Mudanya-Gemlik yolunun 19-25.km.leri arasında köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.
  • Kastamonu-Tosya yolunun 27-29.km.leri arasında Keçidere Köprüsü ve yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durumu Ve Kapalı Yollar Bülteni için TIKLAYINIZ

Flaş! Kayseri'de heyelan yolu trafiğe kapattı