Eski Milletvekili Tamer'in acı günü

AK Parti 24, 26 ve 27'nci Dönem Kayseri Milletvekili İsmail Tamer'in babası Namık Tamer hayatını kaybetti. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Eski Milletvekili Tamer'in acı günü
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

24, 26 ve 27’nci Dönem AK Parti Kayseri Milletvekili, İsmail Tamer’in babası Namık Tamer yaşamını yitirdi. Bir süredir tedavi gören Tamer hayata gözlerini yumdu. Acı haberi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç paylaştı. Başkan Büyükkılıç paylaşımında, “24, 26 ve 27’nci Dönem AK Parti #Kayseri Milletvekilimiz, dava arkadaşımız İsmail Tamer’in kıymetli babası Namık Tamer’in vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, Milletvekilimize, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dilerim.” dedi.

Diğer yandan geçtiğimiz günlerde Kayseri’ye gelen Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, ziyaretleri sırasında AK Parti Kayseri eski Milletvekili İsmail Tamer’i de ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletmişti Tamer’i, Babası Namık Tamer’in  geçirdiği rahatsızlık nedeniyle ziyaret eden Gürcan’a, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm de eşlik etti.