Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kayseri mitingi öncesi şok iddia!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın Kayseri'de yapacağı mitinge ilişkin CHP Kayseri İl Başkanlığı tarafından bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kayseri mitingi öncesi şok iddia!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın (21Mart Perşembe) Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda miting düzenleyecek. Miting için hazırlıklar tüm hızıyla sürerken CHP Kayseri İl Başkanlığı tarafından dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. 

CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin, mitinge fabrikalardan zorla işçi getirileceğini söyledi. Keskin açıklamasında, “AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan geldiğinde burada devlete, kamuya ait olan ve özel fabrikalardaki işçilere büyük baskı uygulanıyor. İşçilere yarın mitinge katılmaları konusunda mesaj gönderiliyor. Yarın işçiler otobüslerle Cumhuriyet Meydanı’na taşınacak ve daha ilginci işçiler oradan başka yerlere gitmesin diye işçileri miting bitiminde tekrar fabrikaya götürüp kart bastıracaklar.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kayseri mitingi öncesi şok iddia!

Mülki amirlere seslenen Keskin, işçilerin üzerindeki baskının kaldırılmaması durumunda fabrikaları şikayette bulunacaklarını da sözlerine ekledi. Keskin açıklamasını şöyle sürdürdü; “Biz yarın arkadaşlarımız belirlenen birçok fabrikaya giderek görüntü alacak. Buradan mülki amirler olmak üzere uyarıda bulunuyoruz. İşçiler üzerinde yapılan baskılara biran önce müdahale edilsin insanların gelip gelmeme konusundaki özgürlüklerine müdahale edilerek zoraki bri kalabalık oluşturma çabasından biran önce vazgeçsinler. Gerekirse biz bu konuda baskı uygulayan fabrikaları şikayette bulunacağız.”