CHP Milletvekili Aşkın Genç: Artık Kayseri'de de kırmızılar var

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, yerel seçimlerin ardından yaptığı açıklamada ' Kayseri'de 4 belediyemiz oldu' ifadelerini kullandı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

CHP Milletvekili Aşkın Genç: Artık Kayseri'de de kırmızılar var
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, yerel seçim sonuçlarının ardından yaptığı açıklamada, 'Kayseri'de hiç belediyemiz yoktu, bugün 4 belediyemiz oldu' dedi. 

Var gücümüzle çalışacağız

'Artık Kayseri’de de kırmızılar var .Türkiye genelinde yakaladığımız başarıya Kayseri’den 4 belediye ile katkı verdik' diyen Genç, 'Ata ocağım Sarız,Anaocağım Pınarbaşı, Felahiye ve Akkışla’da vatandaşlarımız bizi tercih etti;CHP dedi. Cumhuriyetimizin 2. yüzyılında bu muhteşem seçim başarısını ülkemize yaşatan Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel başta olmak üzere, parti yönetimimize, il ve ilçe örgütlerimize, kadın ve gençlik kollarımıza, yol arkadaşlarıma, hemşehrilerime, belediye başkan adaylarımıza ve emeği geçen herkese yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Şu andan itibaren sorumluluğumuz çok yüksek. Bundan sonra bizlere düşen kimsenin partisine bakmadan halkın ihtiyaçlarına, sorunlarına çözüm bulmak için vargücümüzle çalışmak ve yerel seçimlerde ortaya koyduğumuz başarı ile iktidar yolculuğumuzu yine hep birlikte inşaa etmek olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle bize destek olan oy veren, vermeyen tüm hemşerilerime saygı ve sevgilerimi sunuyor, seçimleri kazanan tüm belediye başkanlarımızı tebrik ediyorum' diye konuştu. 


CHP Milletvekili Aşkın Genç: Artık Kayseri'de de kırmızılar var