CHP'de ortalık karıştı! Arık'tan şok açıklamalar

İl Başkanı Zeki Özkan'ın MYK kararı ile görevden alınmasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi'nde tansiyon yükseliyor. Önceki dönem CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, sosyal medyadan partilerine seslenerek, partiye sahip çıkmaları çağrısında bulundu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

CHP'de ortalık karıştı! Arık'tan şok açıklamalar
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

28 Mayıs seçimlerinin ardından tartışmaların odağına yerleşen CHP’de İl Başkanı Zeki Özkan’ın görevden alınmasının ardından Kayseri il teşkilatında da tansiyon yükselmeye başladı. CHP MYK’sının oy birliği ile görevden alarak, yerine Feyzullah Keskin’i atadığı Zeki Özkan, yaşanan gelişmeleri 8 Temmuz 2023 Cumartesi günü saat 11.00’de Cumhuriyet Meydanı’nda basın açıklaması yapacağını duyurdu. Önceki dönem CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık da sosyal medyadan partililerine seslenerek partiye sahip çıkmaları çağrısında bulundu. Adalet yürüyüşünden bir fotoğraf paylaşan Arık, “Halkın partisi sahipsiz değildir. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kutsal emaneti Cumhuriyet Halk Partisi'ne sahip çıkmak için, görevden alınan İl Başkanımız Sayın Zeki Özkan'ın  8 Temmuz 2023 Cumartesi günü saat: 11.00'de yapacağı basın  açıklamasına destek vermek için ben de Cumhuriyet Meydanı'nda olacağım. Tüm cumhuriyet sevdalılarını Cumhuriyet Halk Partisi'ne sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.
ESKİ BAŞKAN ÖZER DE DESTEK AÇIKLAMASI YAPTI...
CHP eski İl Başkanı Ümit Özer de, Özkan'a destek açıklaması yaptı. Özer, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Biz bu partinin bir neferiyiz.
Hep birlikte Atatürk’ün kurduğu ve "iki büyük eserim" dediği Cumhuriyet'in ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin sahipleriyiz. Öyle doğduk, öyle büyüdük ve bu cennet vatanda öyle de öleceğiz. 8 Temmuz 2023 Cumartesi günü saat 11.00'de Cumhuriyet Meydanı'nda son gelişmelerle ilgili görevden alınan İl Başkanımız Sayın Zeki Özkan'ın yapacağı basın açıklamasına destek için bende orda olacağım. Hak, Hukuk, Adalet mücadelesine hep birlikte her yerde her alanda devam.
CHP'de ortalık karıştı: Çetin Arık'tan şok açıklamalar