Cevap kağıtları ve aday cevapları erişime açıldı

2023 KPSS cevap kağıtları ve aday cevapları erişime açıldı. Sınava giren adaylar, cevap kağıtlarına 10 gün boyunca ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden ulaşabilecek. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Cevap kağıtları ve aday cevapları erişime açıldı

Kayseri'de sınava giren memur ve öğretmen adaylarının merak ile beklediği 2023 KPSS sonuçları bugün sabah saatlerinde açıklanmıştı. Şimdi de 2023 KPSS cevap kağıtları ve aday cevapları erişime açıldı. 2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi ve ÖABT) sınavları cevap kağıtları ve aday cevapları, ÖSYM’nin internet sitesinden erişime açıldı.

10 gün boyunca ulaşabilecekler
ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, 23 Temmuz tarihinde  yapılan 2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri) ile 29-30 Temmuz tarihlerinde yapılan 2023-KPSS (Alan Bilgisi) ve 6 Ağustos tarihinde uygulanan 2023-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) sınavlarına giren adayların cevap kağıtları ve aday cevaplarının erişime açıldığı duyuruldu. Sıanava giren adaylar, cevap kağıtlarına 10 gün boyunca ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden ulaşabilecekler.