'Erdemli Vadisi'ni hiç böyle görmediniz!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile Erdemli Vadisi'nin eşsiz doğal güzelliklerine vurgu yaptı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Erdemli Vadisi'ni hiç böyle görmediniz!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile Erdemli Vadisi'nin eşsiz doğal güzelliklerine vurgu yaptı. Vali Çiçek yaptığı videolu paylaşımda bir de açıklama metnine yer verdi.

Vali Çiçek yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Burasıda Erdemli vadisi... Turizme kazandırma çalışmaları  tüm hızıyla sürüyor... Muhteşem bir vadi,inanılmaz bir tarih ... Herkesi Yeşilhisar ilçemizde bulunan bu muhteşem vadiyi görmeye davet ediyoruz..."

Vali Çiçek'ten muhteşem videolu 'Erdemli Vadisi' paylaşımı!

Vali Gökmen Çiçek Kayserinin doğal ve kültürel zenginliklerine dikkat çekmeye devam ediyor

Vali Çiçek geçtiğimiz günlerde de Soğanlı vadisi ile ilgili bir paylaşım yapmış ve Kayserili vatandaşları buraya davet etmişti. 

Vali yaptığı Soğanlı vadisi paylaşımında şu ifadelere yer vermişti: 

 "Altınızda koca bir vadi boyunca uzanan muhteşem coğrafyasıyla kadim tarihi dokusu, üstünüzde sabahın ilk ışıklarına uyanan güneşle gökyüzünün randevusu…

“Önümüzdeki yaz Soğanlı Vadisi bambaşka olacak!” demiştik.

Semada balonları, sathında peribacalarıyla, turizmin yeni gözdesi, Soğanlı Vadisi..

Görmeyen kalmayacak!"

Bu kez de Erdemli'ye davet etti

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek dün yaptığı paylaşım ile Erdemli vadisinin eşsiz doğal güzelliklerini yayınladı ve Kayseri halkını Erdemli'ye davet etti.

Vali Çiçek'ten muhteşem videolu 'Erdemli Vadisi' paylaşımı!

Nasıl gidilir?

Erdemli vadisinin eşsiz güzelliklerine tanıklık etmek isteyen vatandaşlar: "Erdemli Vadisi, Erdemli, 38800 Yeşilhisar/Kayseri" adresine giderek bu muhteşem vadiyi görebilirsiniz.

Vali Çiçek'ten muhteşem videolu 'Erdemli Vadisi' paylaşımı!