Başkan Yalçın'dan 'Her Ev Bir Okul' açıklaması…

Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın 20 Kasım tarihinde Olay Türk TV'de yayınlanan 'Sansürsüz' adlı programda Gazeteci Osman Çiftci ve Cem Atakan'ın sorularını yanıtladı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başkan Yalçın'dan 'Her Ev Bir Okul' açıklaması…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ‘Her Ev Bir Okul’ sloganıyla başlattığı proje ile Kayseri’de evinde çalışma masası ve kütüphanesi olmayan öğrencilerin ihtiyaçlarının giderileceğini bildirmişti.

Vali Çiçek 15 Ekim tarihinde sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti: “Ve projemize başlıyoruz. Mobilyanın başkenti Kayseri'de evlerinde çalışma ortamı olmayan öğrenci kalmasın istiyoruz. Kaymakamlarımız, il milli eğitim müdürümüz, ilçe milli eğitim müdürlerimiz, sosyal yardımlaşma vakıflarımız sahadalar. Kayseri'de maddi durum nedeniyle çalışma masası ve kütüphanesi olmayan öğrencimiz kalmayacak.”

Proje ile Kayseri’de binlerce çalışma masası ile kitaplık ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmıştı. Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın Olay Türk TV’de yayınlanan ‘Sansürsüz’ adlı programda Vali Çiçek’in öncülük ettiği ‘Her Ev Bir Okul’ projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Yalçın yaptığı açıklamada, “Vali beyimizin düşüncesi ile fikri ile başlatılış bir proje. Allah razı olsun kendilerinden. Kıymetli Valimiz bu şehir için çok değerli bir insan. Kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz. Bu şehir için buradaki insanlar için elinden gelen bütün gayreti gösteriyor. Vali bey ‘Çalışma masası olmayan ev kalmasın diye’ bir slogan geliştirdi. Bu projede biz burayı lojistik merkezi olarak kullandık hala da kullanıyoruz. Buradan çocuklara dağıtımını sağlıyoruz. Elhamdülillah hayırlara vesile oluyor. Organize Sanayi Bölgemizdeki iş insanlarımız da sanayicilerimiz de bu projeye destek çıktılar, kalplerini verdiler, her türlü yardımı yaptılar.” ifadelerine yer verdi.