Hosseini ve Karimi'den mesaj var – Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un İranlı futbolcuları Majid Hosseini ve Ali Karimi, Adana Demirspor maçı öncesinde taraftara mesaj vererek, Pazar günü destek beklediklerini ifade ettiler. Detaylar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haberinde…

Hosseini ve Karimi'den mesaj var – Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un İranlı defans oyuncusu Majid Hosseini ve orta saha oyuncusu Ali Karimi, Adana Demirspor ile oynanacak önemli maç öncesi, iddialı açıklamalarda bulundular.

Aynı zamanda İran Milli Takımı'nda da forma giyen ikili, sezon başında yaşadıkları sakatlıkları atlatarak takımın son dört maçındaki başarılarına önemli katkı sağladılar. Kayserispor'un bu sezonki performansında Hosseini'nin savunmasında, Karimi'nin ise orta sahada gösterdiği üstün performans, takımın başarısında kilit rol oynuyor. 

Hosseini: Taraftara ihtiyacımız var

Defansın güvenilir ismi Hosseini, 4 maçlık galibiyet serisinin vermiş olduğu moralle Adana Demirspor'u mağlup edeceklerini belirterek, "Bu çok önemli bir maç ve galibiyet serisini 5 maça çıkarmak istiyoruz. Bunun için de taraftara ihtiyacımız var. Kayseri’de çok iyi sonuçlar alıyoruz. Adana Demirspor’a da yenilgi tattırıp, galibiyet serisini 5’e çıkarmak istiyoruz’ dedi. 

Ali Karimi, Kapalı Kale'nin gücüne dikkat çekti

Karimi ise, rakiplerinin çok güçlü bir takım olduğunu, fakat kendilerinin de 3 puan alacak güce sahip olduğuna dikkat çekti ve taraftarın gücüne vurgu yaparak, ‘Kayseri’de Kapalı Kale faktörü bizim en büyük itici gücümüz. Onların varlığı ve desteği bize büyük güç sağlıyor. Şu ana kadar Kayseri’de hiç yenilmedik. Bunun da verdiği moral ile Adana Demirspor engelini de kayıpsız aşacağız’ ifadelerini kullandı
Taraftarlar, Adana Demirspor maçında da bu ikiliden büyük beklentiler içinde. Kapalı Kale, Adana Demirspor maçında tribünde geniş çaplı görsel şov yapmaya hazırlanıyor. Çalışmaların büyük bir titizlikle devam ettiği gelen bilgiler arasında yer aldı.