BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ: BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OLMADAN ÖNCE RAHATTIM!

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ: BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OLMADAN ÖNCE RAHATTIM!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, "Büyükşehir Belediye Başkanı olmadan önce rahattım" açıklaması yaptı.
Bir Youtube kanalına konuk olan Başkan Büyülkılıç, özel hayatına yönelik sorulara yanıt verdi. Eşinin kendisine günlük yaşamında eve gelmeden önce sipariş verip, vermediği ile ilgili yöneltilen soruyu yanıtlayan Büyükkılıç, eskiden sık sık markete gidip, alışveriş yaptığını, ancak şimdi o imkanı bulamadığını dile getirdi. Büyükkılıç, "Büyükşehir Belediye Başkanı olmadan önce rahattım. Şimdi biraz zorlanıyorum. Vaktim de olmuyor. Melikgazi'deyken oluyordu, yapıyordum. Sık sık marketlere gider, fiyatlara bakıp, kıyaslamalar yapardım. Bunu çok severdim de. Aynı zamanda vatandaşlarla da konuşur, taleplerini dinlerdim. Şimdi eşimin siparişleri tabi ki oluyor, ama beni pek o pozisyonda bırakmıyorlar. Kendileri hallediyor, ama olursa da keyif alırım." dedi.
" BİZ KÖY ÇOCUĞUYUZ" 
"Biz köy çocuğuyuz" diyen Büyükkılıç, yaşadığı zorlukları da anlatarak, "Biz yokluğu da kıtlığı da gördük, yaşadık. Şimdi ki nesil çok şanslı. Bunun yanında hayatımın her dönemini de dolu dolu yaşadım." diye konuştu.