İTTİFAKTA BÜYÜKKILIÇ ÇIKMAZI!

İTTİFAKTA BÜYÜKKILIÇ ÇIKMAZI!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, bir süre önce Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile eski Başkan Mustafa Çelik’i kıyaslamış ve yaptığı açıklamalarla akıllarda soru işaretleri bırakmıştı. “Mustafa Çelik çıtayı yükselttiği için Memduh Başkan’dan da beklentiler var’’ diyen Ersoy, “Kayseri’de anket yapılsın Çelik Başkan yüksek oy alır” ifadeleri ile dikkat çekmişti. Ersoy, bu kez de 221 villa parseli tartışmalarının yaşandığı ve AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu’nun da üstü kapalı sözlerle eleştirdiği Başkan Büyükkılıç’a sahip çıkarak, ziyaret etti ve “Sinsi planlar var” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy,  açıklamaları ve sosyal medya üzerinden yaptığı fotoğraflı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Bir süre önce yaptığı açıklamalarda Kayseri’de Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ı başarılı bulduğunu belirten Ersoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve eski Başkan Mustafa Çelik kıyaslaması ile de dikkat çekmişti.  Eski Başkan Mustafa Çelik dönemine atıfta bulunan Ersoy, Çelik’in Kayseri’de kısa dönemde önemli işlere imza attığını belirterek, ‘’Mustafa Çelik Başkan çıtayı yükselttiği için Memduh Başkan’dan da beklentiler var’’ ifadelerini kullandı.

“BÜYÜKKILIÇ, BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI” İMASI

Büyükkılıç’ın, il başkanlığı, milletvekilliği, belediye başkanlığı yaptığını ve siyaseten tecrübeli bir isim olduğunu belirten Ersoy, toplumda Büyükkılıç ile ilgili beklentinin olduğunu ve Büyükkılıç’ın  da henüz beklentileri karşılayamadığı imasında bulunmuştu.  Ersoy, “Beklenti çok. Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Çelik, çalışmış, başarmış ve herkes teşekkür etmesini bilecek” diye konuştu.

“ANKET YAPILSIN ÇELİK BAŞKAN YÜKSEK OY ALIR”

Kayseri’de son yıllarda iki ismin fark yarattığını savunan Ersoy, bu isimlerden birinin eski Başkan Mustafa Çelik, diğerinin ise Organize Sanayi Bölgesi (OSB)  Başkanı Tahir Nursaçan olduğunu iddia etmişti. Ersoy, katıldığı TV programında bugün Kayseri’de anket yapılsa Çelik’în daha fazla oy alacağını da iddia ederek, “Kayseri’de anket yapılsın Çelik Başkan yüksek oy alır. Osman Kavuncu gibi, hatırlanacak işler yaptı. Yaklaşık 4 yıl başkanlık süresinde bana göre başarılı bir isim. Çıtayı yükseltti, hizmetleri biliniyor, fark yarattı’’ dedi. Yaptığı bu açıklamalarla kamuoyunda akıllarda soru işaretleri bırakan ve “Başkan Büyükkılıç’la arası mı açık?” yorumlarını beraberinde getiren MHP Milletvekili Ersoy,  bu kez yine dikkat çeken bir harekete imza attı.

“SİNSİ PLANLAR VAR” DEDİ  VE BÜYÜKKILIÇ İLE POZ VERDİ

Büyükşehir Belediyesi’nin 221 villa parseli ihalesinin tartışıldığı şu günlerde Ersoy, Büyükkılıç’ı ziyaret ederek, tarafını belli etti. “Sinsi planlar var” diyen Ersoy, bu planları kimlerin yaptığı konusunda net ifadeler kullanmadı ve şunları söyledi: Cumhur ittifakımızın Kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ismi üzerinden sinsi planlar yapan ve bir ihale olayını başka mecralara götürmeye çalışanlara müsaade etmeyeceğimizin bilinmesini isterim.Yanlış hesap varsa merak etmeyin,Bağdat’tan döner..!

ÖZHASEKİ VE ÇOPUROĞLU’DAN DİKKAT ÇEKEN BÜYÜKKILIÇ, AÇIKLAMALARI:

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, kamuoyunda tartışılan Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin 221 villa parseli ile ilgili olarak: Toplum üzerinde ciddi manada soru işareti oluşturdu. Üstü kapatılacak bir konu değil. Başkan Büyükkılıç’ı uyardığını dile getiren AK Parti’de Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki: İhale ortakları listesi niye saklanır ki? Kötü bir şeyse yapmayın.